Bundeve su već same po sebi dekorativne, njihova boja, pogotovo narančasta, daje odličan dekor našem domu. Ako pak želite nešto malo drugačije napravite neke lijepe dekoracije s njima. Bundeve su prave jesenjske dekoracije pa se možete polako i pripremati na nadolazeću jesen.

Možda niste razmišljali ali bundeve možete obojati. Neka vam vaša djeca pomognu u tome, bit će im sigurno zabavno, a i stvarati ćete lijepe uspomene. Imate li boju u spreju možete probati i s time, dajte im neku novu boju, zlatnu ili nešto slično. Izdubite bundevu, stavite u nju svijeću i neka bude veliki ukrasni svijećnjak. Također možete izdubiti po bundevi razne motive kao zvijezde, srca, kako bi vaš svijećnjak bio još ljepši.

Male bundevice uvijek možete staviti u neku veću vazu i na taj način mogu biti dekoracija, vaši svijećnjaci na stalku ne moraju uvijek imati svijeće na sebi, postavite male bundeve i neka one krase svijećnjake i stolove. Također bundevama možete dati oči, usta, nos, poigrajte se materijalima, i u ovome vam mogu pomoći djeca.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi