Serija slavina Dubai oduzima dah. Dostupna u četirima završnim obradama – crna, krom, crna/ružičastozlatna i crna/krom – Dubai će se savršeno uklopiti u sofisticirane interijere i tako zadovoljiti sve koji u svom prostoru žele samo vrhunski dizajn i savršenu funkcionalnost.

Prava kvaliteta ovih slavina utemeljena je u godinama iskustva i suvremenim dizajnerskim rješenjima. Schmidler slavine prepoznatljive su po atraktivnom dizajnu koji pokriva pravce i trendove za svačiji ukus te podiže izgled svake kupaonice i kuhinje.

Osim izgleda, glavna prednost Schmidler slavina je njihova funkcionalnost. Regulatori mlaza vode renomirane tvrtke Neoperl dokazano štede vodu te jamče vrhunsku izdržljivost. Kvaliteta Schmidel slavina dodatno je dokazana s 10 godina jamstva na sve slavine.

Schmidler je priznat brend za kuhinjske i kupaonske slavine te kupaonsku galanteriju. Također, osim neosporne kvalitete koja je utemeljena u godinama iskustva, ovaj brend osvaja i inovacijama te odabirom suvremenih dizajnerskih rješenja.

NORD PRODUKT d.o.o.
NORD PRODUKT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Popis maloprodajnih mjesta možete potražiti na www.obnovikupaonicu.hr
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi