Dom bez cvijeća može izgledati pomalo dosadno, beživotno. Ako je prostor moderno uređen i ako si linije dosta ravne, bez malo boja i nekih dekoracija prostor može izgledati dosta sterilno, a to nikako ne želimo. U domu se trebamo osjećati opušteno, sigurno i nikako sterilno.

Cvjetne dekoracije u bilo kojem obliku mogu itekako osvježiti dom. Ako niste baš osoba za pravo cvijeće u teglicama, to može biti i umjetno cvijeće koje danas zaista dobro izgleda. Naljepnice ili tapete u cvjetnom dizajnu za samo jedan zid može promijeniti cijeli izgled prostorije. Ako ste kreativni, napravite od papira u različitim bojama cvjetove koje možete staviti u vazu ili pak objesiti ili zalijepiti na zid.

Zavjese sa cvjetnim uzorkom odlično će pristajati prostoru u kojem je namještaj u jednoj boji ili dvije. Pogotovo ako su to siva, crna ili bijela boja. Šareni cvjetovi ili samo u jednoj boji u obliku zavjesa će podići cijeli prostor te će djelovati svježe i prirodno. Dovoljan je samo jedan cvijet u vazi ili mala cvjetna dekoracija da u svoj dom unesete život i radost koju samo cvijeće nosi sa sobom.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi