Ako ste zabrinuti, da nemate dovoljno mjesta za dovoljno dug bazen za plivanje, imamo rješenje za vas! To je plivanje na mjestu s protustrujnim uređajem.

S uređajem svi bazeni su bazeni za plivanje!

Za "domaću" uporabu često se koriste i jeftinije i prikladnije izvedbe bazena za plivanje. Stoga izraz bazen za plivanje koristimo za bazene koji su duži odnosno omogućuju nekoliko plivačkih pokreta u jednu stranu prije nego što je potrebno napraviti obrat.

Naravno, govorimo o rekreativnome plivanju. Naizgled proširenu plivačku stazu možemo dobiti pomoću ugradnje uređaja za plivanje protiv toka. Od konstrukcije i kvalitete tih uređaja zavisi koliko intenzivno može biti plivanje.

Uređaje protiv toka moguće je ugraditi u svaki bazen. Imaju ili jednu ili više mlaznica. U bazenu stvore vodeni tok određene širine i brzine.

Posebne izvedbe uređaja protiv toka su uređaji za beskrajno plivanje koji stvore širok laminaran vodeni tok bez valova. Bazeni s tim uređajima mogu biti manji dužine cca 5 m, no oni omogućuju kontinuirano plivanje svih slogova koliko dugo želite.


U takvom bazenu je postavljen i svjetski rekord u kontinuiranom plivanju.

Kratki bazeni za plivanje s protustrujnim uređajem omogućuju plivanje bez obrata. Namijenjeni su sportu, treningu i rekreaciji.

Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi