Prve ljetne temperature će probuditi želju za vlastitim bazenom ispred kuće. Budite pripremljeni! Početak ljetne sezone je jako važan i tada bi bazen već trebao biti pripremljen. Izgradnju takvog objekta najbolje je započeti već u zimi.

Karbonsko-keramički bazeni Compass napravljeni su tako da za ugradnju nisu potrebni betonski radovi. Dakle, ugradnja bazena s iskopom, montažom i zatrpavanjem je gotova u manje od tjedan dana. Pri tom, bazeni su jako atraktivni zbog lijepih oblika i lijepog izgleda. Za izvedbu betonskog bazena trebamo najviše vremena, inače od 1 do 2, ili čak i više mjeseci. Takav bazen ima više faza izgradnje, koje zahtijevaju svoje vrijeme (betoniranje, sušenje betona itd.), odnosno, nekoliko mjeseci.


Bez betonskih radova i kod bazena dužine 14 metara

Karbonsko keramička tehnologija kod bazena

Glavna prednost karbonsko-keramičke tehnologije je jako ojačana keramička jezgra bez smanjene fleksibilnosti, od 2014. godine obogaćeni su tehnologijom karbonskih vlakana, koji dodatno poboljšavaju mehaničke osobine školjke bazena.

Taj materijal se inače koristi i za proizvodnju zrakoplova, jahti i automobila. Karbonsko-keramički bazeni Compass Pools se baš zbog tih osobina ponose s 20-godišnjim jamstvom zaštite od osmoze, doživotnim jamstvom na nepropusnost bazenske školjke i 10-godišnjim jamstvom na vodenu površinu (čak i na postojanost boje).

Jedini su bazeni na tržištu, koje možete naručiti u unikatnim 3D bojama s Crystalite završnim slojem – te imaju izvanredni utjecaj na izgled vodene površine, koja je zato posebno privlačna. Zatvorena struktura bitno olakšava čišćenje i otporan je na kemikalije u bazenu.


Struktura karbonsko-keramičkog Compass bazena

Najtraženiji i najomiljeniji?

Sve više kupaca traži kvalitetne bazene i kvalitetna rješenja. Ponuda Compass Pools karbonsko-keramičkih bazena pravi je odgovor na zahtjeve tržišta. To su trenutno najkvalitetniji bazeni u Europi zbog estetskih oblika s obiljem sigurnosnih i relaksacijskih detalja u bazenu, kako za vlastitu upotrebu, tako i za turističku prodaju apartmana. O kvaliteti svjedoči i doživotno jamstvo.


Karbonsko-keramički bazeni Compass vrlo su elegantni i s obiljem sigurnosnih i relaksacijskih detalja

Tu smo za vas!

EMA d.o.o. tvrtka je s više od 25 godina tradicije, specijalizirana za savjetovanje, prodaju, montažu i servis bazena i bazenske tehnike. Ekskluzivni je zastupnik za prodaju visokokvalitetnih karbonsko-keramičkih bazena Compass Pools u Hrvatskoj i u Sloveniji. Klijente najprije informiramo o bazenima i opremi, kako bi se bolje odlučili. Veliki broj izvedenih projekata pouzdana je garancija da klijentu damo odgovore na sva pitanja i odgovarajuće savjete. Da radimo sa srcem i naši klijenti su uvijek dobrodošli.

ČINJENICE O COMPASS KERAMIČKIM BAZENIMA:
  • prodano više od 70.000 bazena
  • više od 30 godina iskustva i istraživanja u Australiji i Americi
  • originalna i jedina patentirana keramička tehnologija na svijetu
PREDNOSTI:
  • brza i jednostavna montaža u nekoliko dana
  • jezgra, ojačana sa karbonskim i keramičkih vlaknima omogućuje ugradnju bez betonske ploče
  • jedinstvena glatka površina olakšava čišćenje i održavanje
  • ekskluzivne 3D-boje
  • doživotna garancija
  • kvaliteta bazena osigurava se kontinuiranom kontrolom proizvodnje uz striktno poštivanje, dokazane i testirane australske tehnologije
Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi