Compass bazeni su unaprijed napravljene bazenske školjke po tehnologiji renomiranog australskog proizvođača. Posljednjih 15 godina slove kao najbolji bazeni na tržištu, a dizajnom su prilagođeni svim željama kupaca.

Compass bazene odlikuju mekane zaobljene linije, udobne stepenice i klupe, te visoka razina sigurnosti zahvaljujući protukliznim površinama. Fleksibilna keramička jezgra pojačana je karbonom, a dostupna u različitim oblicima s 3D svjetlucavim bojama koje daju dojam kao da ste na obali mora. Jezgra bazena je otporna na pokrete u zemlji te je pogodna za mjesta s visokim temperaturnim promjenama. Za ugradnju su potrebni jednostavni građevinski radovi, a održavanje je krajnje lagano.

Program EMA Silence

Konstantne inovacije i tehnička poboljšanja su najbolja garancija za zadovoljstvo kupaca. Tvrtka EMA d.o.o. ima program bazenske tehnike EMA Silence koji doprinosi očuvanju prirode i smanjenju emisija CO2. Napredna bazenska tehnika smanjuje opterećenje okoliša, elektroinstalacija, smanjuje potrošnju električne energije i kemikalija te se optimizira rad bazena.

Fotogalerija (4)

Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi