Pozadina i stručnost

Ceramica Dolomite, osnovana 1965. godine u Borgo Valbelluna, Italija, poznata je po svojoj stručnošću u proizvodnji keramičkih sanitarnih proizvoda. Tijekom desetljeća, razvila se u istaknuti brand na tržištu kupaonskog namještaja, proizvodeći širok asortiman proizvoda, uključujući kupaonske setove, kuhinjske elemente i rješenja za zajedničke prostore. S više od pola stoljeća iskustva, Ceramica Dolomite kombinira tradicionalno talijansko zanatstvo s modernim tehnološkim inovacijama, stvarajući proizvode koji su sinonim za kvalitetu i stil.

Proizvodi i kolekcije

Ceramica Dolomite nudi širok spektar proizvoda koji se odlikuju spojem tradicionalnog zanatstva i suvremene tehnologije. Njihove kolekcije obuhvaćaju:

  • Alba Kolekcija: Poznata po skladnim linijama i uravnoteženom dizajnu.
  • Mayka Kolekcija: Ističe tradicionalnu ljepotu detalja.
  • Mia i Mia+ Kolekcija: Sadrži smjele linije koje definiraju prostor.
  • Mirto Kolekcija: Fokusira se na bezvremenski balans i formu.
  • Demy Kolekcija: Minimalistički dizajn sa snažnim karakterom.
  • Gemma2 Kolekcija: Slavi suštinu oblika.

Njihov asortiman također uključuje umivaonike, tuš kade, različite dodatke i pribor. Svaki proizvod pažljivo je izrađen kako bi zadovoljio visoke standarde kvalitete i estetike koje Ceramica Dolomite postavlja.

Tehnološka integracija i održivost

Ceramica Dolomite kombinira vješto zanatstvo s naprednom robotskom tehnologijom kako bi osigurala visoku kvalitetu proizvodnje. Njihova posvećenost održivosti očituje se u smanjenju otpada sirovina, recikliranju proizvodnog otpada i korištenju obnovljivih izvora energije. Također, implementiraju sustave za povrat i reciklažu vode, što značajno smanjuje potrošnju vode. Ova ekološka svijest čini ovaj brand liderom u održivoj proizvodnji keramičkih proizvoda.

Certifikati i priznanja

Kompanija je dobila nekoliko certifikata i nagrada, što naglašava njihovu posvećenost kvaliteti i sigurnosti. To uključuje ISO 9001 za upravljanje kvalitetom i ISO 45001 za sigurnost na radu. Pored toga, Ceramica Dolomite prepoznata je prestižnim certifikatom "100% Made in Italy", koji osigurava da su njihovi proizvodi u potpunosti proizvedeni u Italiji. Brend je također dio inicijative Ceramics of Italy, koja promiče izvrsnost u talijanskom keramičkom dizajnu i kvaliteti.

Inovacije i prisutnost na tržištu

Ceramica Dolomite nastavlja pružati inovacije s proizvodima poput Oltre Sistema, koji je osvojio ICONIC AWARDS 2024 za jedinstveni dizajn u kategoriji kupaonica i wellnessa. Proizvodi kompanije dizajnirani su da budu svestrani i prilagodljivi, namijenjeni kako stambenim, tako i komercijalnim prostorima. Njihova sposobnost prilagodbe potrebama tržišta i stalno unapređivanje svojih proizvoda čini ih liderom u industriji.

Ekskluzivno pravo Enmon Grupe

S ponosom objavljujemo da Enmon Grupa ima ekskluzivni dogovor o suradnji s Ceramica Dolomite, što nam daje jedinstveno pravo da direktno nabavljamo proizvode ove renomirane kompanije za Hrvatsku. Ovaj ekskluzivitet znači da samo Enmon Grupa može ponuditi proizvode Ceramica Dolomite direktno iz njihovih zaliha, garantirajući našim kupcima originalnost i vrhunski kvalitet talijanske keramike.

Ekskluzivni asortiman Ceramica Dolomite proizvoda u Enmon grupi

Enmon Grupa s ponosom predstavlja ekskluzivni asortiman Ceramica Dolomite proizvoda koji su sada dostupni u našim prodajnim salonima. Naši kupci sada mogu uživati u nekim od sljedećih kolekcija:

  • Mia i Mia+ Kolekcija: Dinamični dizajn za moderni dom.
  • Mirto Kolekcija: Harmonija oblika i funkcije.
  • Demy Kolekcija: Minimalizam sa snažnim karakterom.
  • Gemma2 Kolekcija: Savršena simbioza estetike i praktičnosti.

Ove kolekcije pažljivo su odabrane kako bi zadovoljile potrebe i ukuse kupaca, pružajući najbolji izbor kvalitetnih keramičkih proizvoda direktno iz Italije.

Za više informacija o ovim proizvodima i najnovijim inovacijama, posjetite vama najbliži Enmon salon i otkrijte kako Ceramica Dolomite može transformirati vaš prostor.

Pridružite nam se u slavljenju ovog uzbudljivog partnerstva i uživajte u vrhunskim proizvodima koji su rezultat spoja talijanske tradicije i suvremenih inovacija.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, kontaktiraj nas na office.hr@enmongroup.com ili na broj +385 (0)31 297 415.

ENMON d.o.o.
ENMON d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske i na području Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Mađarske, Italije i Njemačke.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi