Bazen nije samo prostor za rekreaciju i zabavu. Bazen je važan ukras kuće i njene okolice jer zaokružuje izgled cijelog prostora u ispunjenu cjelinu. Compass bazeni su jako atraktivni zbog lijepog oblika i izgleda.

Bazeni Compass imaju moderni oblik i jedini su bazeni na tržištu, koje možete naručiti u unikatnim 3D bojama s Crystalite završnim slojem – te imaju izvanredni utjecaj na izgled vodene površine, koja je zato posebno privlačna.

Nagrađeni su brojnim nagradama te je ujedno jedina patentirana keramička tehnologija na svijetu. Za ugradnju ne trebaju betonski radovi pa je ugradnja jednostavna i jeftinija od drugih bazena. Ugradnja bazena s iskopom, montažom i zatrpavanjem je gotova u manje od tjedan dana. Bazeni compass zadovoljavaju i najveća očekivanja kako privatnih investitora tako i investitora za turizam. Građeni su tako da bi kupac bio zadovoljan.

Održavanje bazena je minimalno i ne stvara se crni rub. Osim toga, sistem – bazen koji se sam čisti garantira da bazeni uvijek spremno dočekaju nove kupače. Pokrivanje bazena, grijanje i hlađenje daje garanciju za optimalnu sezonu kupanja kroz godinu, čak i kada vrijeme nije pogodno za kupanje.

U članku su navedene osnove koje su jako bitne kako bi se dobila najveća moguća kvaliteta objekta, s obzirom na to da je na hrvatskom prostoru kratka mogućnost gradnje i nestašica majstora. U moru različitih rješenja bazena prioritet je na čistoći i kvaliteti bazena.

Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi