Vlasnici stana na Trešnjevci imali su klasičan problem sa starim podovima. Rasušen hrastov parket star 40 godina trebalo je demontirati, očistiti i presložiti. Radovi su uključivali ponovno postavljanje punoplošnim lijepljenjem, brušenje i ponovno lakiranje.

Demontaža je išla veoma sporo jer je stari hrastov parket bio složen u „riblju kost". Ispod njega su se nalazili ostaci smole i katrana koji su se za vrijeme Jugoslavije koristili umjesto ljepila za parket. Najzahtjevniji dio posla bilo je čišćenje svake lamele parketa što je obavljeno veoma temeljito. Nakon impregnacije podloge uslijedilo je punoplošno lijepljenje. Stari hrastov parket presložen je i položen kao „brodski pod", i to kroz faze koje uključuju kitanje, brušenje i nanošenje temeljnog laka. Postavljene su rubne parket lajsne, a spojevi su akrilom fugirani sa zidom i parketom.

Nakon završetka radova parket je blistao kao nov, a samim time blistao je i njegov vlasnik! Zanima li vas detaljan tijek radova pogledajte video!

EUROPANELI d.o.o.
EUROPANELI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi