Tlocrt i presjeci u punoj veličini (PDF, 880 kB). Foto galerija novog stanja.

Brokerska kuća Varaždin

Zadatak Ureda arhitekta Križnjak, bio je isprojektirati uredski prostor za brokersku kuću u Varaždinu. Prostor se nalazi u novoj poslovnoj zgradi u užem centru grada ima cca 170 m2, te je bio u "roh bau" stanju.

Sastoji se od reprezentativnog ulaznog prostora iz kojeg se ulazi u pet radnih jedinica. Najveća jedinica je smještena u centralnom djelu prostora gdje se nalaze brokeri. Prostor za održavanje sastanka nalazi se u sklopu ureda direktora, a po potrebi može se odjeliti kliznim staklenim stijenama. Na cijelom prostoru je spušten strop, kako bi se sakrile instalacije, a ujedno i postavila ugradbena rasvjeta. Kroz interijer se protežu tri boje, crvena, bijela i siva. Namještaj je rađen po mjeri, jednostavnih linija u kombinaciji bijele i crvene boje.

Tlocrt i presjeci u punoj veličini (PDF, 880 kB).

Fotogalerija (6)

Image
Ured arhitekta Križnjak

Autor: URED ARHITEKTA KRIŽNJAK

Potreban Vam je projekt kuće, zgrade ili hotela, želite adaptirati ili urediti Vaš dom ili poslovni prostor ili trebate legalizirati Vaš objekt, kompletno uređenje od projektiranja do nadzora povjerite UREDU ARHITEKTA KRIŽNJAK. Potrebne informacije saznajte putem dolje navedenih kontakata i linkova.

Kontakt:

Ured arhitekta Križnjak
Tel/fax: 01/ 61 85 611
Mob: 091/ 66 66 221
Kontakt osoba: Robert Križnjak, dipl.ing.arh.
Pošaljite e-mail
www.kriznjak.com
Facebook: Arhitektonski studio Križnjak

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi