Za vrijeme ljetnih praznika 2014. godine potpuno su obnovljeni prostori menze na Sveučilištu u Miamiju. Kad su se studenti na jesen vratili u kampus, u obnovljenim prostorima za blagovanje Sveučilišnog centra Whitten dočekala ih je i nova ponuda zdrave prehrane.

Podloge površina obrađene su proizvodima PLANISEAL VS, PRIMER T, NOVOPLAN 2 PLUS, PLANIPATCH i PLANIPATCH PLUS, dok je hidroizolacija izvedena korištenjem proizvoda MAPELASTIC CI i MAPELASTIC AQUADEFENSE.

U blagovaonici Hech-Stanford elastične podne obloge položene su korištenjem ljepila ULTRABOND ECO 570. U glavnoj blagovaonici tepih ploče zalijepljene su ULTRABOND-om ECO 855, a vinilne podne obloge u kutu za doručak ljepilom ULTRABOND ECO 360.

Za lijepljenje bambusovog parketa korišten je ULTRABOND ECO 985. Pločice od prirodnog kamena zalijepljene su ljepilom ULTRAFLEX 2, a fuge zapunjene dvokomponentnom antibakterijskom epoksidnom masom za fugiranje KERAPOXY CQ s dodacima za sprečavanje pojave bakterija i plijesni (BioBlock® tehnologija), otpornom na kiseline. KERAPOXY CQ jednostavno se nanosi i održava te je idealan za fugiranje keramičkih pločica i mozaika. U svim prostorima menze, gdje su za završnu oblogu odabrane keramičke pločice, za njihovo polaganje korišteno je ljepilo ULTRAFLEX LFT.

Za fugiranje zidnih keramičkih pločica i mozaika u sanitarnim prostorijama korištene su mase ULTRACOLOR PLUS i KERACOLOR U. Stakleni mozaik iza aparata za vodu zalijepljen je ADESILEX-om P10 i fugiran cementnom masom ULTRACOLOR PLUS. Sve LVT ploče položene su ljepilom ULTRABOND ECO 711. Svi spomenuti proizvodi osim MAPELASTIC-a AQUADEFENSE, PLANIPATCH-a, KERAPOXY-ja CQ, ULTRABOND-a ECO 575 i ULTRACOLOR-a PLUS, koji su raspoloživi na cijelom međunarodnom tržištu, proizvode se i distribuiraju isključivo na tržištu SAD-a.

TEHNIČKI PODACI

 • Sveučilište u Miamiju, Florida, SAD
 • Vrijeme izvođenja radova: 2014. – 2015. godine
 • Investitor: Sveučilište u Miamiju, Florida, SAD
 • Projektant: Nvironment Architecture LLC
 • Voditelj projekta: Brian Estes – Certified Floorcovering Services, Inc.
 • Glavni izvođači radova: JDL Warm Construction, LLC; Terstep Construction, Inc.
 • Izvođač keramičarskih radova: Certified Floorcovering Services, Inc.
 • Priprema podloge: Professional Surface Installations
 • Mapei distributer: Carpet Cushions & Supplies Inc.
 • Mapei koordinator: Tyler Barton, Mapei Corp.

PROIZVODI MAPEI

 • Mapelastic AquaDefense, Mapelastic CI, Novoplan 2 Plus, Planiseal VS, Primer T, Planipatch, Planipatch Plus, Ultrabond Eco 360, Ultrabond Eco 570, Ultrabond Eco 575, Ultrabond Eco 711, Ultrabond Eco 810, Ultrabond Eco 885, Ultrabond Eco 985, Ultrabond Eco 995, Ultraflex 2, Ultraflex LFT, Adesilex P10, Tip 1, Kerapoxy CQ, Keracaulk, Keracaulk U, Keracolor S, Keracolor U, Ultracolor Plus

Za više informacija posjetite www.mapei.hr i www.mapei.com

Pratite nas na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.
Pratite Mapei Croatia TV na YouTubeu.

MAPEI CROATIA d.o.o.
MAPEI CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i tehnička podrška na području Zagreba i Zagrebačke županije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi