Češeri su vrlo zahvalni za izradu božićnih dekoracija. Nemojte ih bacati ili samo šutati po obližnjoj šumi ili parku jer vam mogu itekako dobro poslužiti u blagdansko vrijeme.

Ideje za dekoracije

Upotrijebite ih kao ukrase za bor. Možete ih ostaviti u prirodnoj boji ili obojiti u neku od željenih boja.

Češeri vam mogu poslužiti i kao ukrasi za adventski vijenac, a vrlo lako ih se može obojiti običnim ukrasnim sprejem.

Od velikog češera možete napraviti minijaturni bor tako što ćete ga obojati u zeleno, a šarene točkice će predstavljati kuglice.

Božićni ukrasi od češera ništa ne koštaju, jednostavni su za izradu, a mogu postići sjajan efekt.

Od puno češera možete napraviti vijenac za vrata, samo ih zalijepite u krug, a možete napraviti i čitav adventski vijenac.


Obojite češer u bijelo i napravite snjegovića, snježnu pticu ili anđela. Za pticu su vam potrebna mala krila i rep od bijelog kartona te okrugla mala loptica kao glava. Za anđela upotrijebite isto to, samo što treba napraviti veća krila i zalijepiti ih sa stražnje strane.

Ptice i anđele možete objesiti na bor, samo zalijepite komad čvrstog konca ili tkanine.

Češer vam može poslužiti i kao vilenjak. Sam češer neka bude tijelo, a od okrugle bež loptice napravite glavu na koju ćete staviti vilenjački šešir, te tkaninu oko vrata kao šal.

Ideja za božićne ukrase od češera je bezbroj, a na vama je da odlučite hoćete li se upuštati u uradi sam zadatke i koliko ćete biti kreativni.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi