Želite li ići s vremenom i imati moderan Božić? Božićno drvce s LED lampicama pobrinut će se za to umjesto vas. Više nećete morati umotavati lampice za bor. Božićna drvca s LED lampicama imaju na sebi izravno montirana svjetla.

Božićna drvca s LED lampicama

Božićna drvca s LED lampicama su trenutno najnaprednija na tržištu. U današnjem “pametnom” vremenu pametni uređaji već su dio naše svakodnevice, pa zašto božićno drvce ne bi podleglo ovom trendu? Takva LED drvca mogu se čak spojiti na vaš mobilni telefon, s kojim možete mijenjati načine osvjetljenja, paliti ili gasiti svjetla te namjestiti timer.

Možete nabaviti moderna 3D drvca s LED lampicama, kao i klasična PVC božićna drvca s LED lampicama. Također možete birati između bijelih i snježnih drvca sa osvjetljenjem ili tradicionalnih zelenih. Ovisi samo o vašim željama i financijskom proračunu.

Boja svjetlosti božićnog drvca s LED lampicama

Moderna božićna drvca s LED lampicama izrađena su u nijansi tople bijele boje. Upravo ovaj tip boja lampica može stvoriti ugodnu i mirnu atmosferu u sobi. Rasvjeta u toplim bijelim tonovima lijepo se uklapa u svaki božićni ukras. No, uz ovu nijansu rasvjete jako volimo zlatne božićne ukrase ili bakrene ukrase koje možete lijepo kombinirati s drugim bojama ukrasa, poput ružičaste ili tradicionalne crvene.

Kako svijetle božićna drvca s LED lampicama?

Nije iznenađenje da modernim božićnim drvcima s LED lampicama možete jednostavno upravljati svojim pametnim telefonom. Sve što trebate učiniti je preuzeti besplatnu aplikaciju na svoj telefon koja vam nudi nekoliko funkcija i načina osvjetljenja:

• treperenje

• valovi

• sekvence

• osvjetljenje

• mjerač vremena za isključivanje

Ako još uvijek razmišljate o kupnji božićnog drvca s LED lampicama, uvjeravamo vas da ćete se u njega zasigurno zaljubiti. Takvo LED božićno drvce uštedjet će vam vrijeme i živce.

Sponzorirani članak

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi