Zabavite se u svijetu kreativnosti, saznajte o lijepim stvarima oko nas, inspirirajte se trendovima u dizajnu, razmišljajte u bojama, otkrijte svoj stil.

Pridružite nam se na kreativnim radionicama. Družimo se u Zagrebu, subotom od 10 do 13h. Steknite nova poznanstva uz kavu i kolačiće, naučite više o dekoriranju i dizajniranju stambenih i poslovnih prostora, a kući ponesite i vlastitu kreaciju – dekoraciju za dom (ili ured) koju ćete tijekom radionice izraditi uz podršku naših predavača.

Kreativne teme edukacija

Interijer u stilu jeseni

Jesen donosi tople boje lišća i slikovite krajolike. Priroda nam se otkriva u svim njenim bojama, oblicima i veličinama, na taj način inspirirajući umjetnike u nama. Interijere dekoriramo po uzoru na prirodna bogatstva. Harmonija boja i toplina tkanina su glavni elementi jesenskog uređenja interijera. Kako kombinirati boje, materijale, oblike i stilove te što je ove godine u trendu – saznajte na našim radionicama.

Boje u dizajnu (trendovi, stilovi, sheme, simbolika, psihologija)

Boje su čarobni štapić dizajna. Svima nam je potrebno malo čarolije u našim životima – malo boje kako bi se poboljšala svakodnevna rutina. Slažete li se? Izbor boja prilikom uređenja stambenih i poslovnih prostora ovisi o nekoliko stvari: trendovima i stilovima, aktivnostima koje će se odvijati u pojedinom prostoru, željama i potrebama ljudi koji u njima borave itd. Kroz povijest, provedena su brojna istraživanja o tome kako boje utječu na naše raspoloženje. Primjerice, znate li koje boje pozitivno utječu na kreativnost, a koje olakšavaju komunikaciju? Odabir kojih shema boja stručnjaci preporučuju za dizajn pojedinih prostorija u domu i uredu (svaka funkcija prostora ima svoje boje)? Porazgovarajmo o bojama.

Dekoriranje blagovaonskog stola za obiteljska druženja, blagdane i svečane prilike (boje, materijali, trendovi, kreativna inspiracija, bonton)

Želite znati kako boje i eterična ulja utječu na raspoloženje i apetit? Zanima vas kako opremiti i dekorirati stol i blagovaonicu za poslovna ili obiteljska druženja? I još puno toga. Stilovi, trendovi, dizajnerski savjeti, bonton postavljanja stola – teorija i praksa. Pridružite nam se na kreativnim radionicama.

Izrada raznih dekoracija (u drugom dijelu svake od prethodno navedenih radionica)

Dekoriranje hotela i restorana (kontaktirajte nas za više informacija o ovoj temi edukacije)

Voditeljica edukacija: Danica Maričić, dizajnerica i urednica globalnog web magazina o dizajnu i arhitekturi – Archi-living.com

Kontakt i informacije:

Radionica uključuje:

  • edukaciju u grupama do 12 polaznika uz individualizirani pristup
  • teoriju i praksu dekoriranja interijera
  • sve radne materijale za izradu dekoracija
  • osvježenje u pauzama
  • i još puno toga.

Image
Danica Maričić
 

Profesionalno iskustvo stekla sam na području dizajna interijera, novinarstva, marketinga & odnosa s javnošću. Kreiram promotivne aktivnosti klijenata, kao i njihovu komunikaciju s ciljnim javnostima (kreativno pisanje (priopćenja, članci, intervjui), osmišljavanje brošura, kataloga, časopisa, oglasa, internetskih stranica i portala; planiranje i organizacija evenata…). Na taj način se izravno utječe na jačanje pozicije na tržištu i povećanje prepoznatljivosti tvrtke / robne marke. Također, vodim poslovne seminare na temu "Izgradnja imidža tvrtke putem dizajna poslovnih i komercijalnih prostora".

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi