Madraci od pjene

Svi volimo priče o uspjehu u našoj maloj Hrvatskoj, a ovo je upravo jedna ovakva priča; o velikom uspjehu male obiteljske firme, osnovane prije više od 20 godina! Proizvodnja je započela u malom mjestu Blatnica nedaleko Bjelovara. U ovih 20 godina stekli su ogromno iskustvo te neprestano pratili i prilagođavali se svjetskim trendovima. Ako tražite kvalitetan proizvod i još k tome potpuno prilagođen vašim potrebama, nema boljega nego direktno kupovati od proizvođača koji će maksimalno izaći u susret individualnim željama i potrebama kupca. Svaki proizvod ručno je rađen i to od najkvalitetnijih i ekološki prihvatljivih materijala (u najvećoj mjeri koriste se prirodni materijali).

Ako uzmemo u obzir da trećinu života provedemo spavajući, počinjemo shvaćati koliko je kvalitetan madrac bitan za zdravlje. Ne morate potrošiti brdo novaca da biste se kvalitetno naspavali. Zbog vlastite proizvodnje madraca cijene proizvoda su niže nego kod preprodavača. Osigurajte si miran san i odmorna jutra i uz najjeftinije madrace firme Biosan!


Podnica štiti vaš madrac od ulegnuća

Biosan razumije najrazličitije potrebe, tako da u njihovoj ponudi pronađite i madrace za kamione, apartmane i hotele, inovativni madrac Diskus za liječenje diskus hernije, madrace za brodove, jedrilice i jahte, madrace po mjeri (za npr. vanstandardne dimenzije kreveta), madrace za alergičare, kao i one za teške osobe te osobe starije životne dobi.

Vrijeme je da kažemo nešto i samim vrstama madraca. Postoje oni od pjene, opruga, memorijske pjene i lateksa. Kratko ćemo reći nešto o svakome od njih.

Madraci od pjene

Izdržljivi su i otporni na pritisak i trošenje. Zbog svoje elastičnosti kvalitetno podupiru cijelo tijelo i pružaju visoku razinu ugode. Dugovječni su, antibakterijski i laki za održavanje. Predstavljaju najbolji omjer cijene i kvalitete stoga potražnja za njima konstantno raste.

Madraci od opruga

Madraci od opruga dijele se na dvije vrste – madraci od džepičastih opruga i bonell madrace, tj sa bonell jezgrom.

  • Bonell madraci
    To su klasični madraci od opruga. Sastavljeni su od žičanih opruga koje su međusobno spojene savitljivim spiralnim žicama. Iznimno su prozračni, laki za održavanje, i odličan izbor za sve koji žele udoban madrac po prihvatljivoj cijeni. Mana im je da prenose pokrete sa jedne stranu na drugu stoga i nisu najbolji odabir za osobe koje spavaju sa partnerom. No kombinacijom bonnell opruge i različitih pjena može se doskočiti i tom problemu.


Klasična žičana opružna jezgra

• Madraci s džepičastim oprugama
Sastavljeni su od skupa spiralnih opruga gdje je svaka opruga zasebno ušivena u pamučnu tkaninu. Opruge su neovisne jedna o drugoj. Zbog svoje iznimne kvalitete i udobnosti spadaju u premium kategoriju proizvoda. Kvalitetan su i dugoročan proizvod. Opruge su tihe, bez neugodnog zvuka pucketanja žičanih jezgri.


Džepičaste opruge

Madraci s memorijskom pjenom

Memorijska pjena popularan je naziv za termo-aktivnu, ili visoko-elastičnu pjenu. Madraci s memorijskom pjenom posjeduju odlična termalna svojstva. Memorijska pjena zagrijava se toplinom tijela i postepeno mu se prilagođava te se time dobiva odlična podrška cijelog tijela. Ležeći na njoj imat ćete osjećaj kao da lebdite.
Nakon ustajanja iz kreveta memorijska pjena natrag se vraća u prvobitni oblik. Obično se postavlja na madrac kao dadatni sloj od nekoliko centimatara koji služi za povećanje udobe. Ne postoje madraci koji su napravljeni isključivo od memorijske pjene već se kombiniraju sa ostalim materijalima.


Memorijska pjena prilagođava se obliku tijela

Madraci od lateksa

Lateks je prirodna elastična sirovina dobivena iz soka drveta kaučukovca. Zarezivanjem kore drveta cijedi se sok te se njegovom daljnjom preradom dobiva latex pjena – nezamjenjiv materijal u izradi madraca. Madraci od lateksa posjeduju nenadmašne fizičke i mikroklimatske osobine. Zbog svoje strukture, čestice prljavštine ne prodiru u unutrašnjost madraca. Madraci od lateksa ravnomjerno raspoređuju pritisak na mjestima najvećeg opterećenja, brinu o položaju tijela te osiguravaju udoban i kvalitetan san bez suvišnog okretanja u krevetu.
Madraci od lateksa najdugovječniji su madraci. Svoja tehnička svojstva zadržavaju i preko 30 godina!


Latex pjena

[contact-11 /]

Osim proizvodnjom madraca, firma Biosan u ponudi ima prirodne, antibakterijske jastuke, nadmadrace, podnice i krevete.

Također nudi i usluge popravaka te dostavu svojim vozilima što osigurava maksimalnu pažnju prilikom transporta Vaših novih kreveta, madraca ili podnica.

Imate li specifičnih želja vezanih za svoje madrac, kontaktirajte Biosan i u dogovoru sa stručnim osobljem odaberite idealan madrac po vašoj mjeri. Madraci po mjeri mogu se izraditi u svim dimenzijama i od svih materijala dostupnih na tržištu. Zašto kupovati kod trgovaca, kad možete direktno od proizvođača!

BIOFLEX BIOSAN d.o.o.
BIOFLEX BIOSAN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja, dostava i servis na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi