Invenico sistemi d.o.o je vodeće ime na tržištu pergola, pokazuju kako spajanje tehnološkog napretka s ekološki osviještenim etosom može dati vanjske strukture koje su i lijepe i korisne za naš okoliš.

Kolekcija bioklimatskih pergola tvrtke Invenico sistemi d.o.o predstavlja primjer modernog luksuza dok istovremeno utjelovljuje načela održivog dizajna. Od izoliranih čvrstih krovnih pergola do motoriziranih podesivih krovnih dizajna s lamelama, ove su strukture izrađene za optimizaciju vanjske udobnosti, bez obzira na vremenske uvjete.

Prilagođeni dizajni pergola ne poboljšavaju samo život na otvorenom. Uvođenjem održivih materijala kao što je visokokvalitetni aluminij i korištenjem energetski učinkovitih proizvodnih procesa, bioklimatske pergole dodaju vrijednost imanju i nemaju negativan utjecaj na planet.

Inovacije koje oblikuju vanjske prostore

Fiksne pergole također se ističu se svojim inovativnim značajkama, kao što su vrhunski izolirani krovovi od sendvič panela s automatskim zaslonima i naprednim mogućnostima usklađivanja boja. To omogućuje besprijekornu integraciju struktura u bilo koji arhitektonski stil, osiguravajući da nadopunjuju postojeće okruženje, a ne da ga umanjuju.

Karakteristike modela Altea

Bioklimatsku pergolu Altea odlikuje minimalistički dizajn koji nam pruža mogućnost natkrivanja iznimno velikih dimenzija, uvijek održavajući njegovu strukturnu otpornost. Svi sustavi skriveni su unutar strukture stvarajući prostor potpuno bez elemenata.

Uključuje sustav za odvodnju integriran u okvir i stupove pergole, led rasvjetu, senzore za kišu, vjetar i snijeg. Može se montirati sidrenjem u zid ili sa samonosivim stupovima. Lamele se rotiraju pomoću hidrauličnog motora (način tihog rada) skrivenog unutar okvira konstrukcije. To je dizajn čistih linija visokokvalitetne završne obrade i zajamčene trajnosti.

INVENICO SISTEMI d.o.o.
INVENICO SISTEMI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Veleprodaja, maloprodaja i montaža na području cijele Hrvatske, Slovenije i Austrije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi