Ovakva vrsta dekoracije uvelike će se isticati u vašem domu. Betonski blokovi nisu klasična zamjena za neke predmete u kući ili neke dekoracije, ali su se pokazale vrlo zanimljivi. Iako nemaju neki poseban izgled, te izgledaju pomalo i dosadno, ne znaći da se ne mogu savršeno uklopiti u neku prostoriju te joj dati poseban štih.

Mogu poslužiti kao neka vrsta polica koja će zamijeniti neku komodu za knjige ili samo dekoracije, kao stalak za televiziju. Postavite li betonske blokove na svaku stranu i stavite policu na njih dobit ćete mjesto za tv, ali i neke zanimljive police. Mogu poslužiti i kao nogice za neki niži krevet ili ručno rađeni krevet kao nešto improvizirano. Napravite razne police u kombinaciji sa betonskim blokovima, stol za dnevni boravak također je dobra i zanimljiva ideja.

U vrtu će se također dobro uklopiti, poslažite ih u nizu ili jedne na druge, posadite u njih cvijeće i sami ćete se iznenaditi rezultatom i to pozitivno. Možete ih pretvoriti i u stepenice koje vode do vaših ulaznih vrata ili u vrt. Napunite ih pijeskom, zemljom ili slično i popunite rupe kako biste mogli gaziti po njima. Uključite maštu, betonski blokovi ne moraju biti samo za građenje zidova, kuća i garaža, maštovita upotreba daje im jedinstveni novi izgled.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi