Želite li svojoj okućnici, vrtu ili dvorištu dati sasvim novo ruho ili ga malo osvježiti to možete učiniti s betonskom galanterijom.

Na tržištu se nalazi širok izbor betonskih građevnih i ukrasnih elemenata, atraktivnog izgleda, zanimljivog dizajna i to po pristupačnim cijenama. Posebno veliku ponudu nudi Zagreb, a ako se nalazite na velikoj udaljenosti od glavnog grada Lijepe Naše nemate brige jer gotovo svaka tvrtka ima mogućnost dostave. Neki proizvođači i Zagreba čak nude i besplatnu dostavu.

Koje proizvode odabrati?

Uređenje eksterijera nužno je za osobno zadovoljstvo i užitak boravka na otvorenom, ali isto tako svatko voli dobiti komplimente susjeda ili prolaznika. Zašto i vaše dvorište ili vrt ne bi mamilo znatiželjne poglede?

Svoje dvorište možete osvježiti i najmanjom promjenom. Na primjer, tako da promijenite ogradne stupove, na zemljanu stazu postavite betonske ploče ili rubnjake, izgradite jezerce ili postavite fontanu. Svoj životni prostor svakako ćete uljepšati privlačnim žardinjerama i vazama. Osim navedenog, betonska galanterija obuhvaća vodoskoke i zdence, stolove, klupe, kipove i postolja, kamine, vrtne figure… Neovisno o izgledu vašeg doma i okućnice moguće je pronaći rješenja koja će se savršeno uklopiti uz ostatak enterijera.

Uz širok asortiman proizvoda dolazi i široka paleta boja što vam omogućava da pokažete svoju kreativnost i umijeće uređenja prostora.

Betonski opločnici

Želite li u svom dvorištu imati dekorativne, ali istodobno i funkcionalne elemente savršen su odabir betonski opločnici. S obzirom da ih karakteriziraju kvaliteta materijala i trajnost možete biti sigurni da će dugi niz godina krasiti vaš životni prostor.

Odaberite željenu veličinu, oblik i boju i pustite mašti na volju. Možete kombinirati i različite formate i boje čime ćete dobiti individualan dizajn površine.

Betonski opločnici nisu samo vizualno privlačni, već imaju i ekološku notu. Budući da otvaraju površinu omogućavaju da se kišnica putem fuga ili kroz opločnike vrati u prirodni ciklus. Tako se stvara dobra koncentracija podzemnih voda i pozitivno utječe na mikroklimu.

Uređenje vrta

Betonska galanterija odličan je alat za izradu dekorativnih stepenica u vrtu, oblaganje zidova, osmišljavanje cvjetnjaka ili izradu vrtnih staza.
Želite li promijeniti izgled vrta ne možete pogriješiti s dekorativnim rubnjacima koje može postaviti uz jezerce, cvjetnjak ili ih iskoristiti za kreiranje vrtnih staza. Učinite svoj vrt zanimljivim i šarmantnim!

Uređenje terase

Jedan od odgovora na pitanje kako urediti terasu je betonska galanterija. Razmislite o željenom dizajnu, formatu i bojama i stvorite prostor u kojem ćete ponosno guštati s obitelji ili prijateljima. Idealne betonske proizvode za svoj dom pronaći će kako ljubitelji tradicionalnog tako i oni koji teže isključivo modernom uređenju prostora.

Betonski elementi jednostavno se postavljaju, nisu zahtjevni za održavanje, imaju visok stupanj estetike i funkcionalnost. Slijedite svoj stil i osobnost te kreirajte prostor koji će bit stvoren za uživanje i opuštanje.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi