Microwell je proizvođač toplinskih pumpa i odvlaživača zraka za bazene koji već godinama postiže kontinuirano velik rast prodaje u Europi ali i šire, opremajući bazene širom svijeta. Razlozi njihove uspješnosti su tehnološka inovativnost i energetska učinkovitost, dokazano visoka kvaliteta proizvoda, te odličan omjer uloženog i dobivenog.

Najbolji primjer toga je SPLIT izvedba dizalica topline Microwell, koja omogućava investitorima, kao i arhitektima, veliku fleksibilnost u postavljanju toplinske pumpe. To se postiglo odvajanjem izmjenjivača topline, koji se može postaviti u strojarnicu ili čak ukopati u zemlju, od zračne jedinice s kompresorom.

Pritom ih je moguće postaviti na međusobnoj udaljenosti do čak 30 m, čime ova izvedba osigurava bešumnost rada i neuočljivost uređaja u vizuri bazena.

Kako su svi uređaji Microwell proizvedeni u Europskoj uniji idealni su za projekte koji se financiraju iz europskih fondova.

EMA d.o.o., Zagreb
EMA d.o.o., Zagreb
Internet adresa

Osigurana dostava na području cijele Hrvatske i na području Albanije, BiH, Crna Gore, Kosova i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi