Sama pomisao na balone tjera nas na razmišljanje o dječjim rođendanima, nekim svećanostima i zabavama. Baloni upravo to i označavaju, lijepe trenutke i dobre provode. Često nam nakon nekih zabava baloni ostanu i ne znamo što ćemo s njima. Možemo ih dati klincima za igranje, ali ih i iskoristiti na neke zanimljive načine.

U domaćinstvu postoje razni trikovi s različitim stvarima, pa tako i s balonima. Vjerojatno niste ni razmišljali ali od njih možete napraviti odlične male posudice od čokolade. Napušite balone, umočite ih u čokoladu te čekajte da se čokolada stvrdne, a zatim probušite balon. Privežite biljke sa balonom ako vam nedostaje konca ili špage. Napunite balone vodom te ih zamrznite, kasnije će služiti za rashlađivanje pića u nekoj kanti u dvorištu da ne morate stalno trčati u hladnjak.

Stavite poklon u balon. Napunite ga konfetima ili nečim sličnim i neka vam to posluži umjesto umatanja poklona na klasičan način. Iskoristite balone za izradu lustera od špage. Špagu koja je umočena u drvofix omotajte oko balona, pričekajte da se posuši te probušite balon. Ovo su samo neke ideje, možda uz ove dobijete i neke svoje.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi