Aristoteli Bitsiani je butik muške mode u King Crossu u Zagrebu. Prostor ima 120 m2. Sastoji se od ulazne etaže, gdje je izložena urbana odjeća i galerije, gdje su izložena odijela. Interijer je elegantni i pročišćeni, jednostavnih linija. Kontrastna crna i bijela zaštitne su boje ovog novog boutiqua. Pod je lijevani, crne boje, dok su zidovi bijeli sa pojedinim crnim detaljima. Pult nije klasičan, već konstrukcija od gips-kartonskih ploča, koja se poput meandra proteže po zidu i stropu.

Namještaj je minimalistički, posebno dizajniran za taj prostor, veliki pravokutni stolovi, kvadratne stolice s kožnim jastucima koje mogu ujedno biti i izložbene police. Na bočnom zidu ulazne etaže su niše u knauf zidu osvijetljene fluo rasvjetom. Na gornjoj etaži na gipskartonskom zidu ispod kojeg vise odjela prilijepljen je isprint sa zaštitnim licima Bitsiania.

Tlocrti i pogled u punoj veličini (PDF, 467 kB).

Fotogalerija (7)

Image
Ured arhitekta Križnjak

Autor: URED ARHITEKTA KRIŽNJAK

Potreban Vam je projekt kuće, zgrade ili hotela, želite adaptirati ili urediti Vaš dom ili poslovni prostor ili trebate legalizirati Vaš objekt, kompletno uređenje od projektiranja do nadzora povjerite UREDU ARHITEKTA KRIŽNJAK. Potrebne informacije saznajte putem dolje navedenih kontakata i linkova.

Kontakt:

Ured arhitekta Križnjak
Tel/fax: 01/ 61 85 611
Mob: 091/ 66 66 221
Kontakt osoba: Robert Križnjak, dipl.ing.arh.
Pošaljite e-mail
www.kriznjak.com
Facebook: Arhitektonski studio Križnjak

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi