Odaberite odgovarajući klima uređaj kako biste osigurali maksimalnu udobnost doma

S Ariston rješenjima za klimatizaciju u ljetnim danima možete smanjiti potrošnju energije i štetne emisije, kako biste uživali u iznimnoj udobnosti svoga doma. Kod nas pronađite visokoučinkovite klima uređaje, opremljene inovativnim tehnologijama koje vam jamče maksimalne performanse i uštedu na računima. 

Ariston klima uređaji osiguravaju manju potrošnju i maksimalnu učinkovitost, uz visoku kvalitetu izrade i sofisticirani dizajn. 

Za idealnu temperaturu tijekom ljeta, odaberite klima uređaj sa smanjenom potrošnjom koja ujedno smanjuje štetne emisije i račune. Na primjer, Ariston Alys R32 klima uređaj optimizira potrošnju do 80% s energetskim razredom A++, a uz to je iznimno tih i sadrži inovativnu 2D invertersku tehnologiju.

Osim toga, naši modeli klima uređaja sadrže filter za uklanjanje neugodnih mirisa i hlapljivih organskih spojeva kako biste uvijek imali svježi i čisti zrak u vašem domu. S funkcijom povezivosti, automatski možete namjestiti brzinu ventilatora, temperaturu i druge opcije koje će optimizirati udobnost u svakoj prostoriji. 

Kada kažemo funkcija povezivosti, mislimo na povezivanje uređaja na Ariston CLIMA aplikaciju, pomoću koje kontrolirate uređaj i kada niste kod kuće. U svakom trenutku možete pristupiti svom klima uređaju putem mobilnog telefona za maksimalnu udobnost vašeg doma. 

Fotogalerija (5)

ARISTON THERMO CROATIA d.o.o.
ARISTON THERMO CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi