Djeca se igraju, kućni ljubimci ruše sve pred sobom dok Vas oduševljeno idu pozdraviti, čaša za vino se prevrće - svakodnevni život ostavlja svoje tragove. Aquastop kolekcija laminata omogućava Vam da se ne morate brinuti o sitnicama poput polijevanja, curenja itd. Izvanredne vodoodbojne kvalitete uparene s iznimnom izdržljivošću, pouzdanošću i besprijekornim dizajnom daju Vam laminat koji će Vas pratiti kroz sve životne izazove.

Zahvaljujući inovativnoj Aquastop tehnologiji laminati iz Swiss Krono Liberty kolekcije otporni su na vlagu i polijevanja karakteristična za domaćinstva u trajanju do 72h. Vaš 'Peace of mind' središnji je fokus Aquastop laminata. Vremenski okvir od 72 sata sigurno će pomoći ako se dogodi nešto neočekivano. Pod polijevanja karakteristična za domaćinstvo smatramo npr. prolivenu čašu vode, obavljenu nuždu nestrpljivog kućnog ljubimca i sl.

Cilj Aquastop laminata je da Vam život bude malo manje problematičan kada se dogodi nezgoda. Svi znamo da se u užurbanom ritmu života neočekivane stvari redovito događaju u našim kućnim ili uredskim okruženjima: od nezgoda s kućnim ljubimcima do kvarova na aparatima i svakodnevnog prolijevanja. Aquastop laminat je dizajniran kako bi Vam ti događaji bili lakši za upravljanje i saniranje.

Aquastop laminati proizvedeni su u skladu s europskim standardima koji omogućuju zdrav život. Emisije su iste kakve bi očekivali od drveta u njegovom prirodnom okruženju. Ne predstavljaju opasnost po zdravlje i pogodni su za malu djecu koja provode puno vremena u kontaktu s podom. Laminat klase abrazije AC5 / 33 je posebno otporan na ogrebotine i udarce što ga čini ga idealnim izborom kada su u pitanju kućni ljubimci. Postavljanje je brzo i jednostavno zahvaljujući 5G klik sustavu postavljanja. Aquastop laminati mogu se čistiti parom ili mokrom krpom. Laminati koje proizvodi Swiss Krono proizvedeni su od 100% prirodnih materijala s drvom dobivenim iz šumskih resursa s FSC certifikatom.

Aquastop laminati nude Vam švicarsku preciznost, pouzdanost i performanse. Dostupne dekore pogledajte na linku u nastavku.

DRVO TRGOVINA MIKŠA d.o.o.
DRVO TRGOVINA MIKŠA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi