Kontrole za ispiranje WC školjke i pisoara, armature za umivaonike i sanitarne jedinice za ispiranje mogu se kontrolirati pomoću nove aplikacije Geberit Control.
 
Aplikacija Geberit Control olakšava život serviserima, upraviteljima objekata i vodoinstalaterima. Sada ga mogu koristiti za kontrolu ispiranja WC školjke, pisoara ili armatura za umivaonik te s lakoćom mijenjati parametre. Za to nije potreban dodatni uređaj – samo pametni telefon i Bluetooth veza. Štoviše, aplikacija je također besplatna.
 
ŠIROK RASPON MOGUĆIH PRIMJENA
 
Aplikacija se može koristiti za aktiviranje ispiranja, za definiranje volumena ispiranja i načina rada te za provjeru baterija na upravljačkim jedinicama. Nadalje, također može prikazati i izvesti statističke podatke, što znači da se procesi upravljanja zgradom ili tijek rada također mogu optimizirati.
 
UČINKOVITO GRUPIRANJE SANITARNIH PROIZVODA
 
Funkcija grupiranja u aplikaciji pravi je plus, posebno kod velikih sanitarnih instalacija. Do sada su serviseri morali kontrolirati i konfigurirati svaki pojedinačni proizvod pomoću servisnog mobitela – svojevrsnog daljinskog upravljača. Pomoću aplikacije sada je moguće grupirati sve proizvode instalirane u prostoriji i upravljati njima jednim alatom.
 
Novi Geberit uređaji za ispiranje WC školjke i pisoara, armature za umivaonike i sanitarne jedinice za ispiranje mogu standardno komunicirati s aplikacijom Geberit Control putem Bluetootha. Proizvodi od prije 2022. mogu se naknadno opremiti Bluetooth sučeljem zamjenom upravljačke jedinice, što znači da tada mogu komunicirati i s aplikacijom Geberit Control.
 
Skenirajte QR kod i preuzmite aplikaciju Geberit Control iz trgovina Apple Store (lijevo) ili Google Play (desno).
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost u svim većim trgovinama sanitarijama i keramikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi