Prozori i vrata, kao i fasada kuće, izloženi su svim mogućim atmosferskim utjecajima. Od kiše, soli, puhanja vjetra do onoga što nas upravo očekuje, dugog tolog ljeta. Najbolji način da zaštitite Vašu stolariju predstavljaju grilje.

SUNPRO G45 je sistem grilja, izrađenih od aluminija, koji za razliku od drveta u eksterijeru ima duži životni vijek i nudi bolju zaštitu od svih vremenskih prilika. SUNPRO G45 je kompatibilan sa svim sistemima prozora i vrata na tržištu te se može montirati direktno na element ili s dodatnim ramom u prozorski otvor.

Kombinira se s modernim ili vintage, rustikalnim okovima. U ponudi je više različitih tipova sklapanja grilja: od klasičnog, okretnog preko kliznog čak do harmonika načina sklapanja.

Ukoliko grilje možete zamisliti samo u šari drveta, imamo rešenje i za to. Sistem SUNPRO G45 može se napraviti s Wood Effect aluminijskim profilima presvučenim u šaru drveta.

Grilje zaista predstavljaju najmanje što možete da učinite za Vaša vrata ili prozor!

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi