Ako radite svoj adventski vijenac potrebne su vam razne male dekoracije i ukrasi kojima ćete ukrasiti vijenac.

Bitna je naravno i podloga na koju ćete staviti sve te stvari, i na kraju adventske svijeće. Možete raditi na bilo kojem materijalu pa tako i na drvu.

Upute za izradu

Uzmite bilo koji oblik drva, to može biti okrugli, četvrtasti, čak i obična pravokutna daska. Uzmite neki ukrasni papir, tkaninu ili možda neko lišće ili slično te prekrijete time dasku.

Možete upotrijebiti i špagu ili ukrasnu vrpcu koju ćete omotati oko daske. Zalijepite to vrućim ljepilom.

Prije nego krenete ukrašavati s dekoracijama, odredite gdje ćete smjestiti svijeće, kako se ne bi dogodilo da ih na kraju nemate gdje smjestiti.

Bilo bi dobro da prije lijepljenja prvo posložite sitne dekoracije da vidite kako će to izgledati pa ih lijepite tek nakon toga.

Stavite razne perlice, upotrijebiti i male kuglice za bor. Sada imate za kupiti razne dekoracije upravo za izradu adventskih vijenaca, na vama i vašoj mašti  je izbor dekoracija i kako ćete ukrasiti taj adventski vijenac.

Adventski vijenac slike

Treba li vam ideja za izradu adventskog vijenca najbolje je da pogledate već gotove uratke. Zato u fotogaleriji donosimo slike adventskih vijenaca – pronađite inspiraciju za idealan vijenac za svoj dom!

Fotogalerija (10)

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi