Kao jedna od najprogresivnijih četvrti New Yorka, Brooklyn sve više postaje središte razvoja ekskluzivnih rezidencijalnih projekata namijenjenih suvremenom životu i smještaju turista.

Boerum Hill može se pohvaliti bogatom poviješću i naprednim duhom, sa zadivljujućim stambenim blokovima s drvoredima, odredišnim restoranima i trgovinama te vrhunskim zabavnim mjestima.

Predstavljanje projekta - 533 Pacific Avenue, Boerum Hill, Brooklyn

"The Post House ljubavno je pismo Brooklynu—savršen spoj prošlosti i sadašnjosti s neospornom elegancijom koja prožima svaki aspekt njegovog dizajna." Graciozan oblik zgrade kontekstualno je relevantan za okolne zajednice, dok potencijalnim stanovnicima pruža potpuno novo iskustvo koje unapređuje i nadopunjuje njihov moderni životni stil." Ovako kaže Brook Quach, direktor dizajna renomiranog studija WORKSHOP/APD, odgovornog za dizajn ove fantastične građevine, opisala je kuća Post.

Ova zgrada se sastoji od kolekcije od 41 rezidencije, dizajnirane u duhu nekadašnje zgrade s lučnim detaljima pročelja i aluminijskim prozorima serije Tehnomarket Lineal Therm 77, koji svojim diskretnim dizajnom zaokružuju vizualni identitet ovog projekta. Osim lučnih prozora, detalji luka protežu se cijelom poštarskom zgradom, u velikom arkadnom ulazu, šalterskim lukovima predvorja i hodnicima. "Metalna kruna" zgrade odražava izvorni uzorak krova pošte - inspiriran oblikom preklapajućih omotnica.

LINEAL sustavi za izradu energetski učinkovitih prozora i vrata

Serija prozora LINEAL tvrtke Tehnomarket sastoji se od 11 podsustava koji pokrivaju sve zahtjeve moderne arhitekture - od čistih aluminijskih sustava, preko Block sustava sa skrivenim krilom do luksuznih alu-drvo prozora koji predstavljaju sam vrh trenutne svjetske ponude. Kao i svi Tehnomarketovi proizvodi, i LINEAL sistem profila za izradu prozora i vrata u potpunosti je dizajniran i proizveden od strane Tehnomarketa.

Gotovi elementi u sustavu Lineal Therm 77, uz odličnu toplinsku izolaciju i koeficijent toplinske vodljivosti (Uw) od samo 0,96 W/m²K, pružaju i iznimnu zaštitu od buke (40dB), što je od posebne važnosti u urbanim sredinama kao npr. New York.

Uz početnih šest sustava u Lineal grupi, predstavljena je potpuno nova, dizajnerski atraktivna linija BLOCK sustava sa skrivenim krilom, posebno namijenjena proizvodnji prozora za luksuzne projekte i prozorske nizove, gdje nema vizualne razlike. između fiksnih i otvorenih polja u elementu. Osim LINEAL BLOCK sustava, grupa aluminija dopunjena je sustavom THERM 62, koji je evolucija sustava PLUS 62 u višoj srednjoj klasi s dodatno poboljšanom izolacijom i mogućnošću ugradnje troslojnih staklenih paketa. Osim standardne postoji i opcija sa skrivenim krilom u sustavu LINEAL BLOCK THERM 62.

Technomarket sa svojom serijom LINEAL, namjenskim rješenjima dizajniranim za svaki pojedinačni projekt i sposobnošću da odgovori na posebne zahtjeve klijenata svakako je učvrstio svoju poziciju na dinamičnom, zahtjevnom tržištu New Yorka.

Tim Tehnomarketa napominje da je ovo izniman uspjeh, s obzirom na to da zajedno sa domaćim stručnjacima u Srbiji razvijaju i proizvode vlastite profilne sisteme, čime daju priliku mladom, motiviranom timu da pokaže svoju konkurentnost na svjetskom tržištu.

Fotogalerija (10)

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi