Izazov za male prostore je naravno pravi odabir namještaja te kako sve namjestiti da se dobije udobnost, komocija i dodatan prostor za pohranu stvari. Ima puno ideja kako to postići, a najbitnije je dobro razmisliti što se želi postići, kako možemo maksimalno iskoristiti prostor, te odabrati pravi namještaj.
Prostor u stepenicama – odlično za manje kuće. ugradite u stepenice ladice. Iskoristite i taj dio koji će vam dati dodatan prostor.

Krevet sa ladicama – može biti sa ladicama ili sa kutijom ispod. Veliki kreveti poput bračnih kreveta mogu imati prilično veliki prostor za pohranjivanje stvari u krevetu.
Kauč na razvlačenje – odličan za dan, a i za noć. Trebate li dodatan ležaj ovo je idealno, a ako kauč ima i kutiju za deke, pokrivače, to je još jedan idealan komad namještaja koji će vam uštediti na prostoru.
Kreveti na kat – odlična kombinacija za klince. Kreveti na kat stanu u svaki kut, a postoje i kombinacije sa ugradbenim stolom i ormarima. Sve u jednom.

Skriveni kreveti – odlično rješenje za garsonjere. Smjestite svoj krevet na strop. Kada vam zatreba spustite ga pritiskom na gumb. Namještaj koji štedi na prostoru svakako je dobro imati, pa makar i samo u jednoj sobi. Na taj način osigurajte si dodatan prostor za pohranu stvari ali i dodatan prostor u svome domu za možda neki drugi komad namještaja.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi