Zdravlje kod kuće je važno – od hrane koju jedemo, zraka koji udišemo, do poda po kojem hodamo. Danas, odluka o podu nije samo dekorativan izbor, već i odluka o dobrobiti. Upravo zato izaberite prirodna podna rješenja kako bi zrak u vašem prostoru bio kvalitetan.

Biljke i minerali daju sirovine od kojih se proizvodi linoleum. Rezultat je lijepa, prirodna i otporna podna obloga, pogodna za recikliranje. Njegova TVOC emisija je 100x manja od najstrožih zahtjeva industrije što pridonosi poboljšanju kvalitete zraka u zatvorenim prostorima. Svi Tarkett vinil podovi su bez ftalata (osim recikliranog sadržaja) i imaju razinu VOC emisije (isparljivih organskih sastojaka) koja je 10x niža od najstrožih standarda u Europi. Pročitajte 10 savjeta koji će vam pomoći da poboljšate kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru!

TARKETT SEE
TARKETT SEE
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području Republike Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi