Svi znamo da voda ima važnu ulogu u našim životima jer uvelike doprinosi zdravlju. Regulira probavu i krvni tlak, održava funkcionalnost kardiovaskularnog sustava, dio je niza naših metaboličkih procesa, štiti organizam.

Iako je voda iz javnih vodovoda ispravna u smislu zdravlja ipak može doći do incidenta, na primjer do puknuća cijevi, ili su cijevi stare i vodu bi bilo dobro dodatno pročistiti zbog hrđe, blata, klora… Filtrirana voda pruža mnogo veću kvalitetu, od one koju pijemo do vode za pripremu hrane i napitaka, vode za tuširanje.

Nobel uređaji za pročišćavanje vode koriste više stupnjeva filtracije, a određeni modeli pročišćavaju vodu kroz čak 6 stupnjeva. Čiste vodu od različitih sedimenata, hrđe, mehaničkih oštećenja, kemijskih tvari na bazi klora, uklanjaju nitrate i nitrite, pesticide, herbicide, viruse i bakterije. Rezultat su čiste molekule vode.

U asortimanu Nobel Water Systems uređaja za pročišćavanje vode postoje i oni koji istodobno omekšavaju vodu čime ona dobiva svojstva čiste kišnice. Na primjer, uređaj koji je ujedno pročišćivač, ali i omekšava vodu je EcoWater eVOLUTION Refiner.

Predstavljamo dva modela!

eVOLUTION Refiner Boost i Power

Modeli Boost i Power sastoje se od posebnih ventila za ograničavanje pada tlaka i poboljšanje protoka. Dizajn im omogućava da se uklope u svaki prostor i zadovolje potreban kapacitet i protok.


eVOLUTION Refiner Boost

Odlučite li kupiti bilo koji EcoWater eVolution uređaj, dobivate popust od -15% na kupovinu bilo kojeg RO uređaja/sustava po Vašem odabiru!

Omekšivači vode eVOLUTION izrađeni su od kvalitetnih i čvrstih materijala. Opremljeni su elektronikom najnovije generacije koja osigurava omekšavanje vode na najučinkovitiji i štedljiv način.


eVOLUTION Refiner Power

Glavne prednosti Refiner omekšivača vode su sljedeće:
 • niski operativni troškovi,
 • sigurnost i kontrola u svakoj fazi rada,
 • učinkovito omekšavanje vode,
 • učinkovit tretman vode,
 • ulaganje u uređaj koji je dugotrajan i bez kvarova.

Prije nabavke uređaja biste voljeli dobiti više odgovora na pitanje čemu zapravo služi omekšivač vode? Tvrda voda sadržava višak minerala kao što su kalcij, magnezij i željezo. To prouzrokuje mnoštvo različitih problema, na primjer, naslage kamenca, smanjenje vijeka trajanja i djelotvornost kućanskih aparata i smanjenje učinkovitosti sredstava za čišćenje.

Omekšivač rješava navedene probleme uklanjajući višak kamenca iz vode. Zahvaljujući ugradnji Refinera možete piti sigurnu i ukusnu vodu ravno iz slavine i zaboraviti naslage od kamenca na kućanskim aparatima, tuš kabini i slavinama u kupaonici i kuhinji.

Osim navedenog, Refiner pridonosi i mekanijoj odjeći i tkaninama, napitci poput kave ili čaja bit će ukusniji, čišćenje mnogo lakše, omogućava manju potrošnju energije, manju potrošnju deterdženata i štiti vaše instalacije.

Pametna tehnologija za čistu i meku vodu

EcoWater eVOLUTION Refiner jedini je omekšivač u Hrvatskoj koji ima WiFi povezanost, koji se sastoji od 2u1 tehnologije, te osim kamenca uklanja i klor. Pogledajte video!

WiFi tehnologija pruža nadziranje sustava i potrošnje vode putem pametnog telefona, tableta ili računala s bilo kojeg mjesta.

Putem aplikacije možete u svakom trenutku saznati informacije o uređaju kao što je potrošnja vode, raspored ciklusa, broj dana do pražnjenja spremnika soli, raspoloživa količina vode koja se može obraditi u litrama, količina uklonjenog kamenca.


U slučaju kvara ili potrebe nadopunjavanja soli uređaj će vam postali SMS poruku ili e-mail obavijest

Kvaliteta života uz meku i filtriranu vodu

Refiner se smatra najboljom kombinacijom omekšivača i filtera za vodu jer pročišćava vodu od mehaničkih nečistoća i uklanja neugodne mirise (npr. klora), štedi prostor – jedan uređaj omekšava vodu i istovremeno priprema je za konzumaciju neposredno iz slavine, jeftin je za održavanje – ne zahtijeva promjenu uložaka s ugljenom.

Odlučite li kupiti bilo koji EcoWater eVOLUTION uređaj, dobivate popust od -15% na kupovinu bilo kojeg RO uređaja/sustava po Vašem odabiru!

Pogledajte još nekoliko prednosti koje omogućavaju manje troškove i uštedu vremena, zdravlje i udobnost te meku vodu dostupnu u cijelom objektu:
 • zaštita uređaja za grijanje i instalacija od kamenca – do 20% manji računi,
 • smanjuje količine kemijskih sredstava potrebnih za čišćenje i pranje,
 • čak do 60% manje deterdženta,
 • dulji životni vijek kućanskih aparata,
 • manje čišćenja i prljavštine,
 • sjajniji pribor za jelo bez tragova kamenca.
 • glatka koža bez iritacije,
 • zdrava i meka kosa,
 • održavanje mekoće i intenzivne boje tkanina nakon pranja.
 • ugradnja uređaja na glavnom priključku hladne vode,
 • intuitivna daljinska podrška (WiFi).

Za kraj donosimo još nekoliko važnih informacija:
vijek trajanja uloška: oko 10-15 godina (ovisi o kvaliteti vode),
mjesto montaže: glavni priključak hladne vode u kući,
zahtjevi za mjesto ugradnje: električna utičnica i odvod u kanalizaciju,
operativni radovi: periodično nadopunjavanje spremnika soli u tabletama (svakih nekoliko tjedana).

Najpametniji do sada, omekšivači vode Refiner osmišljeni su da zadovolje potrebe svakog kućanstva i obitelji.

NOBEL WATER SYSTEMS d.o.o.
NOBEL WATER SYSTEMS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi