Multimedijalna dvorana „Mirabilis“ u Zadru


U industrijskoj zoni Murvica tvrtka Europan je, u sklopu svog distribucijskog centra, opremila u katu prostor za različite namjene zabavnog karaktera. Interesantnom intervencijom u prostoru je skladišni prostor u katu objekta pretvoren u multifunkcionalnu dvoranu s ugostiteljskim sadržajem. Primjenjena je dekorativna svjetlovodna instalacija zvjezdanog neba s indirektnom LED RGB rasvjetom po obodu prostora, ugradna LED dimabilna spot rasvjeta za akcente u prostoru i opća dimabilna linijska fluorescentna rasvjeta. Dodana je scenska LED rasvjeta u DMX protokolu koji omogućuje kompatibilnost s glazbenim sadržajima za korištenje prostora za zabave i pirove.

Multimedijalna dvorana „Mirabilis" – Murvica – Zadar
Dizajnerica interijera: Katarina Perić mag.diz.
Dizajner rasvjete: Zoran Košmerl d.i.a.
Izvođač rasvjete: HAL Varaždin

Izvedeno 2016. godine.

www.hal-croatia.com

HAL d.o.o.
HAL d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području Austrije, BiH, Crne Gore, Italije, Kosova, Makedonije, Njemačke, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi