Izašao je Reta katalog akcija i popusta za svibanj 2020.


U Reta katalogu za svibanj uz brojne akcije i popuste donosimo savjete „Kako izabrati odgovarajući krov?"

Krov glavu čuva! Važan, a često previđen dio naših domova koji je svojevrsna granica udobnosti doma i vanjskih elemenata. Štiti nas od padalina, zadržava toplinu zimi, a osigurava ugodnu temperaturu ljeti. Mnogo je opcija kod izbora krova, osim što se razlikuje stilom i izgledom, razlikuje se i funkcijom.

Tamo gdje su zime snježne, krovovi su strmi dok se u toplijim krajevima gdje su česte bure krovovi ravni. Kvalitetan krov osim što nas štiti od nepredvidivog vremena, također smanjuje troškove grijanja i hlađenja čime doprinosi očuvanju okoliša! Olakšajte si posao i pogledajte Reta savjete za odabir odgovarajućeg krova!

U svibnju potražite popuste na: razne artikle iz vrtnog programa, floritor mrežu, jarditor brico, Baumit masu za fugiranje i križiće za keramiku, električni Einhell ručni alat, OSB ploče, Mediterran crijep, krovne trake, folije, parne brane i Tondach crijep.

Reta katalog za svibanj možete prelistati online.

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

RETA d.o.o.
RETA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi