Aqualift F i Minilift F - podizne stanice za odlaganja otpadnih voda iz kućanstava i industrijskih objekata


KESSEL nudi kompletnu liniju podiznih stanica za odvod s ili bez sirove fekalne vode. One su dostupne za nadzemnu ili podzemnu ugradnju. Namijenjeni su za vlastite građevine, kao i za komercijalnu / industrijsku gradnju. Od početne odvodnje kupaonice sve do priključka na komunalnu kanalizaciju – proizvodi KESSEL rješavaju sve ove zahtjeve.

Aqualift F – podizne stanice za otpadne vode s ili bez odvodnjom

Kada se zahodi i pisoari spajaju na cijev odvoda otpadne vode, mora se koristiti podizna stanica namijenjena za sirove fekalne vode. Aqualift F serija KESSEL podiznih stanica namijenjena za te svrhe i dostupna je u modelima s jednom ili dvostrukom crpkom. Aqualift F serija također se može koristiti za otpadne vode bez fekalija.

Vrste Aqualift F podiznih stanica:

  • Aqaulift F Compact – za montiranje u betonskom podu ili kao samostojeća stanica
  • Minilift F – kompaktna podizna stanica za otpadne vode iz sanitarnog čvora kao samostojeća stanica u prostorijama koje su zaštićene od smrzavanja za otpadne
  • Aqualift F Basic / Aqualift F – za upotrebu u stambenim blokovima ili za obiteljske kuće za manje potrebe u industriji
  • Aqualift F XL – za odlaganje otpadnih voda iz industrije ili za potrebe velikih razmjera

Za upotrebu u industriji, u sustavu javne odvodnje te za privatne kuće. Sve komponente podiznih stanica XL projektirane su kao modularni sustavi. Sastoje se spremnika koji mogu biti u tri veličine od 200, 300 i 450 litara. Pumpe su raspoložive u opcijama od 1.400 i 5.500 vati. Spremnici mogu proći kroz standardna vrata širine 80 cm.

Zbog povećane potražnje za životnim prostorima, podrumi postaju sve važnije prostorije u kućama. Vrlo često se tamo nalaze sanitarni čvorevi, tuševi ili perilice rublja. Zbog takvih primjena, KESSEL nudi podizne stanice za montažu u betonski podovima. Te podizne stanice jednostavno nestanu u podu i nude druge posebne prednosti. Odvod integriran u poklopcu prima svu površinsku vodu. U slučaju pucanja cijevi ili curenja, pumpa kontinuirano izbacuje vodu iznad razine uspora vode.


Aqualift F Compact za montažu u betonskoj ploči ili betonskom podu

Samostojeće podizne stanice mogu se instalirati vrlo jednostavno i bez prevelikih troškova te su prikladne za primjenu kako u privatnim kućama kao i u industrijskim pogonima. Manji sustavi mogu se jednostavno postaviti u postojeće podrumske prostore. Veće sustave je bolje montirati u posebnim prostorijama.


Aqualift F Compact za montažu s vanjskim cijevima za otpadne vode

Ako montiramo podizne stanice unutar zgrade one često zauzimaju vrijedan stambeni prostor kao i to da potencijalno uzrokuju buku pri radu. Dostupna su nova rješenja koja vlasnicima nude prednosti pri donošenju odluka. Često je pravilna odluka da se podizne stanice stave van i tako oslobode životni prostor, eliminiraju buku pri radu te je omogućuju lakši pristup prilikom servisa. Ovisno o zahtjevima, KESSEL nudi jednostruke ili dvostruke sustave pumpi te razne promjere komora na temelju veličine pumpi koje su potrebne.


Aqualift F XL za montažu pod zemljom

Nova brža i oštrija Minilift F stanica za podizanje vode

Minilift F zbrinjava WC te preko dva daljnja priključka, primjerice umivaonika, tuša ili bidea povezuje ispod razine uspora, ili kod nedostatka pada do sljedeće zbirne cijevi za otpadnu vodu. Za zbrinjavanje sanitarnih jedinica u skladu s DIN EN 12050-3 (za ograničeno korištenje) Minilift F je idealno, povoljno rješenje problema. Visoko učinkoviti SharkTwister mehanizam za usitnjavanje s ugrađenom crpkom pouzdano usitnjava fekalije i toaletni papir. Za tlačnu cijev do najbliže cijevi za otpadnu vodu dostatan je stoga promjer DA 28-34. To znači mali trošak i kod naknadne instalacije, primjerice kod starogradnje. Direktni priključak na WC dozvoljava ugradnju iza toaletne školjke, minimalno zauzimanje prostora.

Karakteristike podizne stanice Minilift F:

  • VISKO UČINKOVITI MEHANIZAM ZA USITNJAVANJE SharkTwister – crpka od plemenitog čelika s učinkovitim i kvalitetnim mehanizmom za usitnjavanje za maksimalnu pogonsku sigurnost

  • INTELIGENTNA UPRAVLJAČKA TEHNIKA – s akustičnom funkcijom alarma – bez odvojenog upravljačkog uređaja integrirana u spremniku, pripremljena za uključivanje bez pomoći električara

  • JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE – crpka se može izvaditi jednostavnim pokretom

  • ODVOJENI SUHO PODRUČJE – za motor i upravljanje omogućuje komforno i čisto održavanje

S malim postrojenjem za dizanje Minilift F i integriranim visoko učinkovitim mehanizmom za usitnjavanje SharkTwister, kupac je na sigurnoj strani. Minilift F podvrgnut je dugotrajnom testu opterećenja te su rezultati nadmašili zahtjeve norme te time potvrdili kvalitetu i visoku pogonsku sigurnost postrojenja.

MTO d.o.o.
MTO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi