Energo koncept majstor u području ventilacije i klimatizacije


Trebate li ugraditi ventilaciju u kuću, stan ili poslovni prostor, očistiti postojeći sustav ventilacije ili klimatizacije, napraviti prostor za pušenje?

Na raspolaganju vam je tvrtka Energo koncept d.o.o. koja ima iza sebe nekoliko tisuća zadovoljnih korisnika. Neki od njih su West Gate u Zaprešiću, Admiral club, kojem su postavili uređaje u svim klubovima u Hrvatskoj. Tu su zatim Lagermax, Konzum u Zadru, OBI, Varaždin, Profectus stambene zgrade, te mnogi drugi konobe, restorani, caffe barovi, apartmani, privatne osobe…

U našoj ponudi su sustavi ventilacije i prateće opreme i klima uređaji. Svi proizvodi su od pouzdanih proizvođača koji imaju dugogodišnju tradiciju. Sva oprema i uređaji koje ugrađujemo dolazi s višegodišnjim jamstvom i atestima.

Izvodimo sve od projekta, ugradnje, čišćenja, servisa i održavanja cjelokupnih sustava.

Također izvodimo sljedeće: elektroinstalterski radovi, strojarski radovi, kuhinjske nape, toplinske pumpe, prigušivače buke.

Ne znate koje rješenje je najbolje za Vaš prostor? Obratite nam se s povjerenjem.

Pročitajte više o tome što nudimo:

Izvor: ENERGO KONCEPT d.o.o.

ENERGO KONCEPT d.o.o.
ENERGO KONCEPT d.o.o.
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi