Bitumenska šindra za pokrivanje krovišta je u upotrebi diljem svijeta više od 100 godina. Postojana i dugotrajna, šindra je pogodna za razne oblike krovišta, od vrtne kućice do luksuzne vile. Visoko kvalitetna bitumenska šindra proizvođača IKO.

 

Prednosti:

  • Lagano polaganje
  • Fleksibilnost
  • Za sve krovne oblike
  • Atraktivni oblici i boje
  • Velika trajnost

Područja primjene:

  • vrtne kućice
  • kućice za alat
  • zaštita od vjetra
  • krovne kućice, verande i naravno za Vaše ideje

Materijal

Visoko kvalitetni bitumen, obostrano nanešen na uložak od staklenog voala je osnovni satojak bitumenske šindre. Uložak dodatno učvršćuje bitumenski nanos i daje mu oblik. Obojeni mineralni granulat koristi se kao završni pokrovni sloj.

Čvrsto i postojano brtvljenje

Guttatec bitumenska šindra postavlja se kao dvostruki pokrov na čvrstu drvenu podlogu (OSB-ploča). Kod dvostrukog prekrivanja treći sloj mora prekrivati početak prvog sloja. Šindra se pričvršćuje čavlima i samoljepivim trakama. Rezultat je trajan i na atmosferske utjecaje otporan pokrov. Guttatec bitumenska šindra pruža maksimalnu zaštitu od kiše, snijega, mraza i UV zračenja.

Područja primjene

Šindra se koristi diljem svijeta više od 100 godina za pokrivanje krovišta. Bitumenska šindra je pogodna za mnoge vrste krovišta, od vrtnih kućica do luksuznih vila.

Svojstva

Šindra se jednostavno postavlja, omogućavajući nesmetano rezanje i prilagođavanje podlozi (krovni otvori i kućice, kao i uvalama i izbočenjima na krovu). U zadnje vrijeme često se koristi kako u novogradnji, tako i u adaptaciji postojećih krovišta. Adaptacijom postojećeg krovišta od šindre lako se vrše popravci Ili izmjena boje, prema želji vlasnika.

Više:

Izvor: Gutta Hrvatska d.o.o.

GUTTA HRVATSKA d.o.o.
GUTTA HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u trgovinama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi