Model FeRoof Rio oblikovan je poput biber crijepa često viđenog na našim krovovima. Osnovne karakteristike ovog su modela jednostavnost i zaobljenost linija zbog čega ćete njegovim odabirom Vašem krovištu dati poseban dodir elegancije. Kao i ostali modeli pokrova FeRoof Rio je načinjen iz Galvalume čelika zaštićenog protiv korozije korištenjem alu-cinka te više slojeva akrilnih smola i premaza čime je njegov vijek produljen na minimalno 50 godina.

Paleta boja

Bazu materijala čini Galvalume čelik, odnosno čelična jezgra zaštićena s 55% Aluminija i 43,4% Cinka. Na Galvalume čelik nanosi se nekoliko slojeva akrilnih smola i premaza što omogućuje da metal bude potpuno zaštićen od vanjskih utjecaja čime se njegov vijek trajanja značajno produljuje. Strukturu FeRoof ploča čini čak 9 slojeva čime je u potpunosti onemogućeno prohrđavanje metala pa će Vas pokrov FeRoof štititi čitavog života bez potrebe za naknadnim rekonstrukcijama krovišta.

Trajnost pokrova pokazuje i jamstvo proizvođača u trajanju od 50 godina, a kvalitetu tvrtke Daedong FeRoof dokazuje i niz dobivenih certifikata kvalitete od kojih su neki ISO 9001:2000, KSA 9001:2000, QMS-1239, KSF 4751

Izvor: GRATRADE d.o.o.

GRA - TRADE d.o.o.
GRA - TRADE d.o.o.
Dostava većih količina po cijeloj Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi