GRA - TRADE d.o.o.
Opis djelatnosti
Distributer i uvoznik krovnih pokrova FeRoof. Izvođenje svih vrsta krovopokrivačkih radova. Vršimo montažu svih vrsta krovnih pokrova, ali specijalizirani smo za montažu čeličnog krovnog pokrova s posipom od prirodnog kamenog granulata FeRoof. Sustav FeRoof je vrhunski čelični pokrov čije su osnovne karakteristike iznimna trajnost i otpornost na sve vrste vremenskih utjecaja.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Pokrovi FeRoof već se godinama koriste u svim dijelovima svijeta jer se pokazao iznimno prikladnim za sve vrste vremenskih uvjeta. Bazu materijala čini Galvalume čelik, odnosno čelična jezgra zaštićena s 55% aluminija i 43,4% cinka. Na Galvalume čelik nanosi se nekoliko slojeva akrilnih smola i premaza, što omogućuje da metal bude potpuno zaštićen od vanjskih utjecaja, čime se njegov vijek trajanja značajno produljuje. Strukturu FeRoof ploča čini čak 9 slojeva, čime je u potpunosti onemogućeno prohrđavanje metala, pa će Vas pokrov FeRoof štititi čitavog života bez potrebe za naknadnim rekonstrukcijama krovišta.

Odabirom pokrova FeRoof Vašem ćete domu osigurati apsolutnu sigurnost od vremenskih nepogoda, ali i novi vizualni identitet. Kod proizvodnje pokrova posebna pažnja pridijeljena je dizajnu i profiliranju crjepova. Klasičan oblik crjepova i prirodni kameni posip u nekoj od desetak raspoloživih boja daju pokrovu bogat izgled masivnog pokrova iako je FeRoof i do deset puta lakši od tradicionalnih pokrova.

Trajnost pokrova pokazuje i jamstvo proizvođača u trajanju od 50 godina, a kvalitetu tvrtke Daedong FeRoof dokazuje i niz dobivenih certifikata kvalitete od kojih su neki ISO 9001:2000, KSA 9001:2000, QMS-1239, KSF 4751.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi