FeRoof Classic predstavlja model čeličnog pokrova s kamenim posipom profiliran u oblik klasičnog crijepa. Spoj kamenog posipa i tradicionalnog oblika ovog crijepa dat će Vašem objektu bogati klasični izgled, a istovremeno mu pružiti i dugotrajnu zaštitu od svih vremenskih nepogoda.

Svaki od modela FeRoof pokrova proizvodi se u jednoj od desetak pažljivo biranih boja kamenog granulata što Vam daje mogućnost odabira modela i boje koja najbolje odgovara viziji Vašeg doma bez obzira na to radi li se o gradnji novog ili rekonstrukciji postojećeg.

Paleta boja

Bazu materijala čini Galvalume čelik, odnosno čelična jezgra zaštićena s 55% Aluminija i 43,4% Cinka. Na Galvalume čelik nanosi se nekoliko slojeva akrilnih smola i premaza što omogućuje da metal bude potpuno zaštićen od vanjskih utjecaja čime se njegov vijek trajanja značajno produljuje. Strukturu FeRoof ploča čini čak 9 slojeva čime je u potpunosti onemogućeno prohrđavanje metala pa će Vas pokrov FeRoof štititi čitavog života bez potrebe za naknadnim rekonstrukcijama krovišta.

Trajnost pokrova pokazuje i jamstvo proizvođača u trajanju od 50 godina, a kvalitetu tvrtke Daedong FeRoof dokazuje i niz dobivenih certifikata kvalitete od kojih su neki ISO 9001:2000, KSA 9001:2000, QMS-1239, KSF 4751

Izvor: GRATRADE d.o.o.

GRA - TRADE d.o.o.
GRA - TRADE d.o.o.
Dostava većih količina po cijeloj Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi