Sabirne jame su sustavi za prikupljanje sanitarno-fekalnih otpadnih voda iz domaćinstava. Koriste se u slučajevima kada ne postoji izgrađen sustav za javnu odvodnju (kanalizacija). Izrađene su od polipropilena (PP) ili polietilena (PE) i 100% su vodonepropusne.

Septičke jame okruglog presjeka

Septičke jame pravokutnog presjeka

NAČIN UGRADNJE

Septička se jama polaže na gotovu armirano- betonsku ploču. U slučaju visokih podzemnih voda potrebno ju je usidriti za temeljnu ploču ili ubetonirati. Betonira se tako da se postupno puni vodom i betonira s betonom niske konzistencije. Inače se septička jama zatrpava vlažnim pijeskom u slojevima od 30 cm uz nabijanje te istodobno punjenje vodom.

Izvor: BOR-PLASTIKA d.o.o.

BOR - PLASTIKA d.o.o.
BOR - PLASTIKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

BAZENI I BAZENSKA TEHNIKA - prodaja i montaža na području cijele Hrvatske (bez građevinskih radova). BIOLOŠKI PROČISTAČI - prodaja i puštanje u pogon na području cijele Hrvatske. SVI DRUGI PROIZVODI - prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi