BOR - PLASTIKA d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja i prodaja uređaja za pročišćavanje otpadnih voda i spremnika od polipropilena. Naš prodajni asortiman obuhvaća: bazene i bazensku tehniku, spremnike za prehrambenu i kemijsku industriju, vodonepropusne septičke jame, separatore lakih tekućina, biološke pročistače sanitarno fekalnih voda, kanalizacijska, prepumpna i vodomjerna okna, uređaji za iskorištavanje kišnice, akumulacija oborinske vode, recikliranje ljepila i boja iz otpadnih voda, oprema za autopraonice.

Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka je osnovana 1997. godine, u potpunom privatnom vlasništvu. Osnovna nam je djelatnost proizvodnja bazena i tehnoloških spremnika od polipropilena. Tijekom 2001. godine, u suradnji sa češkom tvrtkom ''ASIO'', proširili smo proizvodni program sa separatorima ulja i masti, pročistačima otpadnih voda, kanalizacijskim i vodomjernim šahtama. Svi uređaji su projektirani po Europskim Normama (EN) te zadovoljavaju visoke standarde Europske Unije.

Svake godine bilježimo rast u proizvodnji i obimu proizvoda. Iz tih razloga smo tijekom 2003. započeli i završili izgradnju novog, suvremeno opremljenog pogona za proizvodnju.

Kao dosadašnji dokaz kvalitete i uvažavanja strogih normi, ističemo, da su svi uređaji ispitani i atestirani u odgovarajućim institucijama, također, svi djelatnici koji sudjeluju u procesu proizvodnje posjeduju atest za zavarivanje polipropilena po Njemačkim Normama DVS 2203 i DVS 2212.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi