Novi tuš profil TECEdrainprofile omogućuje jednostavnu montažu odvodnje tijesnim spojem s nišom preko čitave širine tuša u razini poda. To olakšava majstoru montažu i hidroizolaciju.

Da bi se zatvorile praznine između tuš kanalice u standardnim dimenzijama i bočnih rubova zone tuširanja, obično se točno prilagođava i umeće komad keramičke pločice. To često – upravo kod modernih keramičkih pločica velikih formata – narušava izgled pločica na zidu.

Uz novi TECEdrainprofile, TECE predstavlja rješenje koje dozvoljava jednostavnu prilagodbu do rubova tuša u razini poda, jer se profil od nehrđajućeg čelika da brzo i točno skratiti. To skraćuje tijek gradnje, štedi troškove i daje tušu u razini poda estetski cjelovitu sliku.

Jednostavno rješenje modularnog sustava – sigurna hidroizolacija

TECEdrainprofile sastoji se od preglednog i lako razumljivog seta s malim brojem sastavnih dijelova: tuš profila, odvod i pribor.

Odvod se može jednostavno premještati po visini i tako se namješta da se zatvara s površinom estriha i da prilikom skidanja ne stoje na putu nikakvi ometajući elementi. Tako se znatno pojednostavljuje izrada ravne površine estriha s padom.

Za dodatnu sigurnost kod hidroizolacije zaslužna je fleksibilna brtvena manžeta Seal System koja se uglavljuje direktno u odvod i zatim umeće u površinsku hidroizolaciju.

Time se osigurava vodootporan spoj, a do sada uobičajeno lijepljenje hidroizolacije na prirubnicu postaje stvar prošlosti.

Naposljetku slijedi umetanje profila, koji se može jednostavno polagati na estrih kao keramička pločica. Jednostavno premještanje po visini omogućuje prilagodbu različitim debljinama keramičkih pločica.

Profil može biti od četkanog nehrđajućeg čelika ili nehrđajućeg čelika visokog sjaja i u duljinama od 800, 900, 1000 i 1200 milimetara.

Za tijesno prilagođavanje širini tuša u razini poda niši, instalater ili keramičar može jednostavno izvršiti točno podešavanje na licu mjesta. Osim toga, rješenje za montažu dozvoljava naknadno fino podešavanje tuš profila u svim vodoravnim smjerovima i okretanjem.

Udobno čišćenje za savršenu higijenu

Tuš profil od higijenskog nehrđajućeg čelika ima unutarnji 3D pad koji optimizira otjecanje vode.

Odvod se nalazi u sredini profila i vrlo mu je jednostavno pristupiti. Poklopac profila može se podići uvis pomoću specijalne „funkcije push“ ciljanim pritiskom prsta i izvaditi bez daljnjih pomoćnih sredstava.

Do sada je za čišćenje tuš kanalice bilo potrebno skinuti rešetku – sada više nije tako. I sifon se za potrebe čišćenja također može skinuti bez alata i time po potrebi omogućuje korištenje spirale za čišćenje cijevi.

Ostale modele i karakteristike odvoda pogledajte ovdje.

Izvor: TECE d.o.o.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi