Svi moderni projekti napravljeni su na način da objekte visokogradnje i niskogradnje čuvaju od nakupljenih voda iz okolnog tla. Da bi se takva voda prikupila i sigurno uklonila potrebno je ugraditi sustav drenažnih cijevi koje prorezima na svojim stijenkama to učinkovito omogućavaju. Kroz te proreze voda ulazi u cijev koja ih potom odvodi do sustava kanalizacije ili upojnog bunara te na taj način isušuje tlo i smanjuje njen utjecaj na građevinu.

Vargodren sustav za drenažu izrađen je po HRN EN 13476-1, 3 i DIN 4262-1 koje osiguravaju vrhunsku kvalitetu. Drenažne rebraste cijevi izrađuju se od vargokor PE-HD rebrastih cijevi koje imaju nosivost SN8, tako da se mogu koristiti i na zahtjevnim prometnicama te mjestima gdje su cijevi izložene velikim opterećenjima.

Vargodren cijev proizvedena je u skladu sa zahtjevima norme HRN EN 13476-1, 3 i DIN 4262-1. Proizvodni proces kontinuirano se nadzire i provode se ispitivanja gotovih proizvoda u skladu s zahtijevima norme DIN 4262-1.

Više:

Izvor: VARGON d.o.o.

VARGON d.o.o.
VARGON d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Dostupnost i na području BiH, Crne Gore, Italije, Slovenije, Kosova, Makedonije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi