Zdrava vegetacija i moderan vizualni nastup: oba aspekta mogu se postići korištenjem ACO sustava zaštite drveća. Rešetke za drveće i zaštitni kavezi zajedno osiguravaju drveću sačuvanje njihovog životnog prostora čak i u gusto naseljenim urbanim centrima.

ACO WOTAN rešetke

ACO WOTAN sustav koji se dokazao dugogodišnjom primjenom, nudi fleksibilnost u obliku i veličini. ACO WOTAN ne zahtjeva podkonstrukciju jer bazu sustava čine masivne rešetke u segmentima, visine 6 cm, koje su proizvedene od nodularnog lijeva kojeg ne treba održavati.

Pojedinačni elementi su spojeni posebnim sustavom za zaključavanje (ne mogu se ukrasti), te tvore površinu otpornu na sva opterećenja.

Područja primjene:

  • uz prometnice
  • u urbanim područjima

ACO Standard rešetke

ACO Standard sustav rešetki za drveće sastoji se od okruglih ili kvadratnih rešetki dimenzija od 125 do 300 cm. Radijalni ili poprečni dizajn nudi dodatne mogućnosti za arhitekte. Sve verzije su otporne na promet vozila od 15 kN do 50 kN.

ACO rešetke za drveće mogu se kombinirati sa dodatnim zaštitnim rubom ili okvirom sa zaštitnim kavezom, proizvedenim od pocinčanog čelika te dostupnim u raznim bojama, visinama i dizajnu.

Područja primjene:

  • uz prometnice
  • u urbanim područjima
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi