ACO Vario predstavlja posebno razvijen sustav za praktičnu primjenu otirača cipela. Sustav se sastoji od kadice s okvirom u koji se polaže rešetka otirača po izboru izvedena od pocinčanog čelika, ripsa ili gume u aluminijskom profilu. Kadice su izvedene s centralno smještenim odvodom DN100 za spoj na kanalizaciju, što ovaj sustav čini jednostavnim za održavanje.

ACO Vario Indoor otirači koriste se pretežno unutar objekta ili u natkrivenim prostorima. Zahvaljujući vrlo maloj građevinskoj visini od svega 10 mm aluminijski okvir ugrađuje se istodobno sa podnom oblogom.

ACO Vario Indoor isporučuje se u dvije dimenzije otirača: 60 × 40 ili 75 × 50 cm od aluminijskih profila sa umecima od ripsa u sivoj ili antracit crnoj boji.

ACO Vario Outdoor

Primjenom ACO Vario Outdoor otirača postići ćete poseban naglasak na eleganciju pri ulazu u Vaš prostor. Korito izvedeno od polimerbetona s odvodom za priključak na kanalizaciju omogućit će Vam jednostavno i učinkovito čišćenje.

Ulošci otirači izvedeni su od pocinčanog čelika ili aluminijskih profila s umecima od ripsa ili gume. Time se postigla jednostavnost rukovanja i održavanja otirača, uz visoku funkcionalnost. ACO Vario Outdoor otirači izvedeni su sa samo 8 cm građevinske visine što pojednostavljuje ugradnju.

Rešetke:

  • mrežasta
  • rips, antracit crna
  • rips, sa dodatnim četkicama
  • guma
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi