ACO ProfiLine® je cjelovit sustav kanala linijske odvodnje za odvodnju sa vertikalnih pročelja, te terasa, balkona, ravnih ili zelenih krovova – savršeno rješenje za visokovrijedne dizajnerske projekte.

ACO ProfiLine® omogućuje smanjenje razlike u visini između unutarnjeg i vanjskog prostora sa 15 na 5 cm. Sustav kanala djeluje u dvije razine: odvodi vodu s površine kroz rešetku, ali također i vodu s procjednog drenažnog sloja. Voda koja se slijeva niz pročelje također se pouzdano skuplja i odvodi. Volumen u procjednom drenažnom sloju djeluje kao rezervni prostor za prihvat viška vode za vrijeme iznenadnih pljuskova čime štiti površinu od nepovoljnih utjecaja poplava.

ACO ProfiLine® sustav linijske odvodnje je pouzdano profesionalno rješenje za odvodnju sa vertikalnih pročelja, terasa i balkona. Dostupan je u fiksnim visinama od 5,0 i 7,5 cm, kao i podesivi kanali u visini od 6,0 do 16,5 cm. Proizveden od nehrđajućeg čelika, savršeno se uklapa u vizualno zahtjevna rješenja.

Područja primjene:

  • pročelja
  • terase
  • balkoni
  • ravni krovovi
  • zeleni krovovi
  • krovni vrtovi
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi