KVALITETA ZA PROFESIONALCE

100%-tna kompatibilnost i ispitana sigurnost od TECE-a. TECEfloor cijevi i spojnice kontinuirano se ispituju u TECE laboratoriju i pritom redovito kontroliraju na kvalitetu od strane nezavisnih instituta.

Time je garantirana apsolutna pouzdanost naših cijevnih sustava. TECEfloor je kompletan sustav – sastoji se od cijevi za grijanje, pribora za postavljanje, razdjelnika i regulatora.

TECEfloor – sustav podnog grijanja od Tece-a.

Na području podnog grijanja TECE je već dugi niz godina stručnjak: u 80-im godinama prošlog stoljeća, tvrtka je na tržišta diljem svijeta uvela prve difuzijski nepropusne aluminijske spojne cijevi. TECEfloor program proizlazi iz dugogodišnjeg iskustva u području podnog grijanja.

TECEfloor PODNO GRIJANJEUVIJEK ISPRAVNA CIJEV

U vlastitoj proizvodnji, TECE na najmodernijim uređajima proizvodi spojne i plastične cijevi za kućne instalacije.

TECEfloor asortiman za svaku primjenu nudi ispravnu cijev.

  • SLQ-cijev za podno grijanje PE-Xc i MDX
  • SLQ-cijev za podno grijanje PE-RT tip 2
  • SLQ-spojna cijev PE-RT/AL/PE

TECEfloor-razdjelnici tip logo – jednostavnije ne može…

Novi TECE razdjelnik od plemenitog čelika radi s predmontiranim utičnim spojnicima. Time je znatno olakšan priključak cijevi. Pored bezuvrtne i neizvlačne priključne tehnike, novi razdjelnik od plemenitog čelika nudi i velik volumen komore. Otisnuti QS-kod omogućava pri kasnijim popravcima jednostavniju narudžbu rezervnih dijelova.

TECEfloor pribor – otvoren za sva rješenja

TECEfloor nudi sve što je potrebno za ispravno i stručno postavljanje podnog grijanja. Da li se radi o foliji s čepovima ili igličnom sustavu, profilu za fuge, dilatacijskoj letvici, rubnoj traci ili posebno širokoj tacker igli “T 8 extra” s posebnom sidrenom tehnikom za bolje uporište u tacker pločama s neraskidivom folijom (slika dolje).

SLQ-Standard – za sve VODONOSNE I FUNKCIONALNE DIJELOVE

Male tolerancije u proizvodnji cijevi za grijanje kod TECEfloor sustava savršeno su usklađene s potpornim tijelom i steznim prstenom steznog spoja. O-prsten kod steznog spoja brtvi na mjeru točno u eurokonusu razdjelnika. Kod postavnog pogona, pored matice, usklađene su i podizne i zaporne mjere na ventilskim priključcima razdjelnika.

Čak i tacker igle redovite se zamrzavaju pri -10 °C kako bi se ispitala prikladnost za zimske uvjete. Sve s jednim ciljem: najviši stupanj pouzdanosti u sistem!

TECEsmartfloor – ONLINE IZRAČUN ZA TECEfloor

TECEsmartfloor jednostavan je i komforan online program sa svim svojstvima potrebnim za pravilno postavljanje TECEfloor podnog grijanja. U svega 15-tak minuta moguće je isplanirati podno grijanje za obiteljsku kuću, a već u roku od 24 sata Vam šaljemo konkretnu ponudu za Vaš projekt.

Ponuda s tekuće vrpce? To pripada prošlosti. Oblikujte svojim kupcima ponude, koje su krojene prema njihovim potrebama. Prezentacijom mogućnosti sustava te brze izmjene istog pred samim kupcem, povećava Vašu kompetenciju u očima kupaca. Vrlo jednostavno možete demonstrirati koji učinak na polaznu temperaturu ili cijenu sustava ima veći ili manji razmak prilikom polaganja. U svega 5 minuta moguće je promijeniti polaznu temperaturu u izračunu s 40 °C na 35 °C.

Isprobajte našu online-kalkulaciju bez obaveza. Pod smartfloor.tece.de, jednostavno zatražite osobni pristupni kod. Video će Vam pomoći pri prvim koracima, a korištenje programa je naravno besplatno.

TECEfloor-cijevi

SLQ PE-RT tip 2 cijev za površinsko grijanje

Cijev za površinsko grijanje prema DIN 16833/16834 od PE-RT tip 2 (veća nepropusnost i poboljšana unutarnja tlačna čvrstoća).

SLQ ispitana je na kvalitetu i kompatibilnost, nepropusno na kisik prema DIN 4726

Klasifikacija prema DIN EN ISO 22391-2:

  • Dim. 14 × 2 razred 4: 10 bara, Tmaks 70°C / razred 5: 8 bara, Tmaks 90°C
  • Dim. 16 × 2 razred 4: 8 bara, Tmaks 70°C / razred 5: 8 bara, Tmaks 90°C
  • Dim. 17 × 2 razred 4: 8 bara, Tmaks 70°C / razred 5: 6 bara, Tmaks 90°C
  • Dim. 20 × 2 razred 4: 6 bara, Tmaks 70°C / razred 5: 6 bara, Tmaks 90°C

Izvor: TECE d.o.o.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi