TECElux - multifunkcionalan WC u kompletu s odsisom neugodnih mirisa - tehničke informacije (ugradnja, moduli, pribor...)


TECElux – WC budućnosti…

WC-terminal TECElux premješta tehnologiju nevidljivo iza zida. Posebno plosnata staklena ploča zatvara revizijsko okno i sakriva vodokotlić, priključke za vodu i struju te, ovisno o modelu i nadogradnji, odsis neugodnih mirisa ili podesivost po visini za keramiku.

Jednostavnom estetikom, TECElux uklapa se u svaku arhitekturu kupaonice. Velika staklena površina terminala sastoji se od dva dijela koja optički djeluju kao cjelina. Staklena ploča služi kao zaštita od prskanja te omogućuje uređenje zida bez pločica. WC-terminal moguće je kombinirati s gotovo svim modelima keramike i tuš-WC-a.


TECElux dosada je već višestruko nagrađivan.

TECElux “sen-Touch” – te hnologija kao čista magija

Na prvi pogled izgleda kao staklena ploča. Ali kada se približite, obrisi aktivacijskih tipki počinju svijetliti. Princip funkcioniranja postaje jasan: mala tipka, velika tipka – veliko ili malo ispiranje.

Ispiranje nikada nije bilo elegantnije: lagan dodir vrhovima prstiju aktivira ispiranje. Sen-Touch naziv je ove elektronske aktivacije ispiranja, koja je razvijena posebno za TECElux. Ispiranje je moguće aktivirati i bez dodira, približavanjem u području od 10 mm. Senzor omogućuje štedljivu potrošnju energije – i novu lagodnost WC ispiranja.

TECElux “ce ramic-Air” – Svjež zrak bez prozračivanja

Novorazvijeni sustav prozračivanja – djeluje nevidljivo, tiho i bez neugodnih mirisa. Zrak se odsisava, čisti i ponovno uvodi u prostoriju.

Rješenje koje štedi energiju grijanja: hladan vanjski zrak, koji se uvijek nanovo mora zagrijavati, sada više nije potreban. Sustav prozračivanja ceramic-Air djeluje putem keramičkog filtera od aktivnog ugljena – dugotrajna tehnologija bez velikog održavanja. Filter je potrebno zamijeniti svakih 5 godina.

TECElux “m-Lift” – fleksibilnost u prilagodbi visine

S TECEluxom danas već razmišljate o sutra. Pritom ne trebate znati tko će za 10 ili 20 godina koristiti WC. Seniori, mladi odrasli, djeca?

Svejedno, jer TECElux je, zahvaljujući m-Lift tehnologiji, moguće podesiti po visini i nakon ugradnje. Površina zida pritom ostaje netaknuta. Keramiku je moguće u rasponu od 8 cm, vrlo jednostavno podesiti na željenu visinu.

TECElux “smart-Connect” – otvoren za svaku tehnologiju

Jednostavna estetika TECElux-a ostavlja prostor za individualno uređenje zida – možda i bez pločica, obzirom da velika staklena ploča služi i kao zaštita od prskanja zida.

Kao otvoreno sjecište, terminal je moguće kombinirati s gotovo svim modelima keramike i tuš-WC-a. TECElux omogućava nevidljiv priključak vode, odvoda i elektrike. Podesivost po visini i rješenje filtera su integrirani.

TECElux “sen-Touch” – programirani komfor

S mogućnošću programiranja sen-Touch elektronike, u komfornoj varijanti, moguća je prilagodba prema individualnim potrebama i različitim zahtjevima. Programiranjem sen-Touch elektronike, moguće je prilagođavanje TECElux-a individualnim potrebama i različitim zahtjevima korisnika.

Moguće je programirati slijedeće funkcije: polje prepoznavanja senzora, jakost osvjetljenja displeja, higijensko ispiranje, sigurnosno ispiranje, podešavanje odisisa neugodnih mirisa, intenzitet odsisa neugodnih mirisa, funkcija čišćenja.

Kompletan asortiman možete pogledati u priloženom dokumentu

Izvor: TECE d.o.o.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi