TECEprofil skriveni ugradbeni sistem za suhu izgradnju zida kupaonice - tehničke informacije (moduli, priključci, pribor...)


TECEprofil – BRZA UGRADNJA SA SAMO TRI elementa

TECEprofil je kompletan sustav za suhu ugradnju koji se sastoji od nosača, modula za sanitarnu instalaciju i oplata. Sa samo tri osnovna elementa i u potpunosti bez specijalnih alata, moguća je montaža stabilnog predzida pomoći TECEprofil-a. Pregledan asortiman olakšava narudžbu i omogućava jednostavno skladištenje.

TECEprofil planiranje kupaonice

S TECEprofil-om kupaonica je od trenutka planiranja pa sve do završnih keramičkih radova, posao instalatera. Planiranje individualnih privatnih kupaonica jednako je jednostavno kao i industrijska izrada višestrukih jedinica u radioni, što se posebno isplati prilikom sanacije nastanjenih jedinica.

TECEplasorit-softver, koristan je alat za planiranje i izračun TECEprofil predzidova. S tim programom, vrlo jednostavnim za korištenje, korisniku se otvaraju sve prednosti TECEprofil sustava.

Rješenja za kupaonicu bez prepreka

TECEprofil nudi i rješenja za kupaonice bez prepreka. Na primjer modul Geronto: njegov modularni sustav omogućava instalaciju većine modela rukohvata različitih proizvođača.

Kompatibilan je sa svim WC-elektronikama od TECE-a i ispunjava sve zahtjeve sukladno DIN 18 040 za građenje bez prepreka.

RJEŠENJA ZA JAVNE PROSTORE

I za javne prostore, TECEprofil nudi mnoštvo prijedloga za rješenje uređenja, koje se brzo i jednostavno ugrađuju.

Svijet TECE tehnike ispiranja nudi različite serije aktivacijskih tipki za WC i pisoar s ručnom i elektronskom aktivacijom ispiranja.

Uvijek na sigurnoj strani – TECEprofil s protupožarnom zaštitom i zvučnom izolacijom


TECEprofil-protupožarna zaštita: ispitivanje kod MPA u Braunschweigu.

Ispitivanje provedeno od strane instituta za ispitivanje materijala za graditeljstvo (MPA) u Braunschweig-u, Njemačka, pokazalo je da su protupožarna rješenja s TECEprofilom jednostavna, ekonomična i sigurna u izvedbi. Pregradni zidovi u prostorijama sa sanitarnim elementima od TECEprofila, statički su ispitani, a ovisno o izgradnji mogu ispunjavati razrede vatrootpornosti od F 30 do F 120. I kod zvučne izolacije TECEprofil predzidni sustavi odgovaraju visokim zahtjevima sukladno DIN 4109.


Uređaj za mjerenje nivoa zvučne izolacije kod Fraunhofer Instituta u Stuttgartu.

TECEprofil profilna cijev

Za izradu nosača za prihvat TECEprofil profilnih elemenata. Od valjanog čelika, zavareno i pocinčano.

Ostale modele cijevi i spojnica za suhu izgradnju zida pogledajte ovdje

Izvor: TECE d.o.o.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi