TECElogo cijevi i spojnice za instalaciju pitke vode i grijanja - tehničke informacije (spojne cijevi, fitinzi, alati i pribor...)


MI IMAMO TECElogo, A VI ODGOVARAJUĆI ALAT: VAŠE RUKE.

S TECElogo, našim instalacijskim sustavom za profesionalce, nije Vam više potreban alat za prešanje. Za instalaciju su Vam potrebne samo vlastite ruke.

Siguran spoj s TECElogo sustavom, jednostavno, lagano i precizno.
S TECElogo sustavom, na raspolaganju Vam je sve potrebno za instalaciju pitke vode i grijanja; u svim uobičajenim kao i velikim dimenzijama od 16-63 mm.

TECElogo – inteligentan sustav profesionalne tehnologije, brza montaža i dugotrajna sigurnost.

TECElogo SUSTAV UTIČNOG SPOJA

Uvjerite se u prednosti:
  • Brza montaža – Tamo gdje više ne moramo prešati nego samo utaknuti, štedimo vrijeme. I to mnogo vremena. Prema jednoj studiji Visoke stručne škole u Munsteru anketirani su instalateri postigli vremensku prednost do 30% u odnosu na ranije korištene sustave.
  • Lagan kofer za alat – Ovaj praktičan, lagan kofer sadrži sve potrebno za rezanje, kalibriranje i spajanje. Nema teških alata za prešanje, koji su skupi u održavanju i nabavi pa je i tu ostvarena znatna ušteda.

TECElogo – ASORTIMAN

Profesionalci ne žele samo tehniku na koju se mogu osloniti, nego i asortiman kojim mogu bez problema riješiti sve instalacijske radove.

TECElogo nudi pored uobičajenih izvedbi fitinga i praktičnu, predmontiranu izvedbu, npr. za ugradnju umivaonika ili za pripojenje radijatora. TECElogo asortiman ima sve što je instalateru potrebno za sanitarne te instalacije za grijanje.

TECElogo – i za uzlazne vodove

S TECElogo dimenzijama 32, 40 i 50 mm moguća je i izvedba uzlaznih vodova. Postupak je vrlo jednostavan, kao i kod standardnih dimenzija od 16 do 25 mm.

Brza ugradnja s TECElogo sustavom – bez alata za prešanje

Rad iznad glave? Nije problem!
Što je teže: alat za prešanje ili Vaše ruke? Jasna stvar: lakše je onome komu su za instalaciju potrebne samo vlastite ruke. Osobito kod radova koje se izvode iznad visine glave.

Manjak mjesta nije nikakav probem
I tamo gdje je malo mjesta, rad sa sustavom TECElogo je udoban. Bez napora ćete i bez alata za prešanje doći do teško dostupnih mjesta.

Rastavljivi spojevi
Moguće samo s TECElogo sustavom: neispravno sastavljen spoj moguće je uz pomoć posebnog alata ponovno rastaviti. Cijev i spojnica pri tom ostaju neoštećeni i moguće ih je ponovno koristiti.

TECElogo – Fiting

TECElogo fiting sadrži otvor za kontrolu dubine uticanja. Moguće ga je pomoću posebnog ključa demontirati i ponovno upotrebljavati.

Svaki fiting isporučuje se sa završnom kapicom. Time je spriječeno ulaženje prašine i prljavštine u cijev te služi kao dodatna higijenska zaštita.

Fiting se sastoji od svega nekoliko sastavnih elemenata:

1. Osnovno tijelo – materijal prema odabiru od:
a) visoko učinkovitog PPSU
b) DR mesinga
c) univerzalno primjenjive bronce

2. Navojna čahura – od poliamida s pojačanim vlaknima
3. Stezni prsten od PPSU – drži cijev sigurno na osnovnom
tijelu
4. O-prsten – omogućava dugotrajno nepropusan spoj*

TECElogo – CIJEV

TECElogo spojna cijev izrađuje se od najmodernijih sirovina i u strojevima visoke tehnologije. Objedinjuje najbolja svojstva metalnih i plastičnih cijevi. Zahvaljujući stabilnom unutarnjem i vanjskom, tupo zavarenom aluminijskom sloju, TECElogo ima izvanredna svojstva savijanja i postavljanja!

  • idealno za upotrebu kod instalacija pitke vode i grijanja
  • dužinsko istezanje kao i kod metalnih cijevi
  • s tupo zavarenim aluminijskim plaštom
  • apsolutno difuzijski nepropusno

TECElogo-FITINZI: ZA SVAKU PRIMJENU OPTIMALNA SIROVINA

bronca – spremna za budućnost…

Svestrani fiting s optimiziranom protočnosti, stabilan je u formi i otporan na eroziju i koroziju. Normirana sirovina odgovara priznatim pravilima tehnike. TECElogo navojni fiting jednako je prikladan za instalaciju pitke vode prema DIN 1988/DIN EN 806 kao i za instalaciju grijanja.

Mesing – klasik u sanitarnim instalacijama

Specijalni fiting za grijanje, komprimirani zrak i plinsku instalaciju sukladno DVGW TRGI 2008 Mesing je klasik u sanitarnim instalacijama. Fitinzi od mesinga, izrađeni su od posebnog mesinga otpornog na gubitak cinka, preporučenog od strane DVGW-a.

Odgovaraju zahtjevima DVGW-radnog lista W 534 “Cijevne spojnice i cijevni spojevi” kao i odredbama za pitku vodu. Također ispunjavaju zahtjeve TRGI za plinsku instalaciju i time su označene s oznakom W/G 100. Pored instalacije pitke vode i plina, fitinzi od mesinga primjenjivi su i za instalaciju grijanja te komprimiranog zraka

PPSU – za sve primjene

Fiting od visoko učinkovite sirovine PPSU otporan je na koroziju i udarce.
Jednako je prikladan za instalaciju pitke vode prema DIN 1988 / DIN EN 806
kao i za instalaciju grijanja.

TECElogo-spojna cijev

TECElogo-spojne cijevi za pitku vodu i grijanje

TECElogo spojne cijevi objedinjuju optimalna svojstva metalnih i plastičnih cijevi. TECElogo spojne cijevi vrlo se lako savijaju, a pritom ostaju dosljedne svojoj formi. Svoja izvanredna svojstva u obradi zahvaljuje specijalnoj strukturi s jednom unutarnjom cijevi od PE-Xc ili PE-RT, koja je obložena 100% difuzijski nepropusnom aluminijskom cijevi.

TECElogo PE-Xc spojna cijev

Razredi primjene prema DIN EN ISO 21003-1: razred 2, pitka voda: radna temperatura 70 °C, maksimalna temperatura do 80 °C, trajni tlak pogona od 10 bara, kratkotrajna temperatura u slučaju kvara od 95 °C na maksimalno 100 sati. razred 5, grijanje: radna temperatura 80 °C, maksimalna temperatura do 90 °C, trajni tlak pogona od 10 bara, kratkotrajna temperatura u slučaju kvara od 100 °C na maksimalno 150 sati.

Spojna cijev PE-Xc

Aluminijska spojna cijev za instalacije pitke vode i grijanja, bijeli vanjski pokrovni sloj

Grupa proizvoda 820

Ostale modele TECElogo spojnih cijevi i fitinga pogledajte u priloženom dokumentu (PDF, 2.63 MB)

Izvor: TECE d.o.o.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi