Zagrijte svoj životni prostor uz Remeha kondenzacijske bojlere


Iako još uvijek nismo počeli s grijanje, vrijeme nam pokazuje da je sezona grijanja sve bliže i da je krajnje vrijeme da se počnemo pripremati na nju. Za sezonu grijanja uvijek je dobro pripremiti se na vrijeme, a jedan od načina na koji možete grijati vlastiti dom su upravo kondenzacijski bojleri.

Remeha kondenzacijski bojleri

Većina bojlera na tržištu trenutno su kondenzacijski bojleri. Kondenzacijski bojler radi prema principu kondenzacijske tehnike, gdje se toplina prisutna u dimnim plinovima ponovno iskorištava za zagrijavanje vode. Stoga je učinkovitost kondenzacijskih bojlera veća od tradicionalnih bojlera. Na ideji uštede energije i novca, nastali su razni izumi i metode, a jedan od njih je i kondenzacijski bojler. Prvi kondenzacijski bojler nastao je još 1981. godine u istraživačkim centrima tvrtke „Remeha“ u Nizozemskoj.

Sada je pravo vrijeme za kupnju:  uz svaki kupljeni Remeha Tzerra ACE kondenzacijski bojler na poklon dobivate iSense termostat.

Ponuda vrijedi do kraja prosinca 2021. godine.

PETROKOV d.o.o.
PETROKOV d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Isporuka proizvoda u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi